Valorant'ın toxic kitlesi

Grizi

Hectopat
Yer
Antalya/Fransa
Daha fazla  
Daha önce bu oyunu 2-3 kez oynadım ve iğrendim. Kişisel görüşüm, bu kitle muhabbet edilecek cinsten değil, etrafında biri Valorant'ı eleştiriyorsa o kişiye t*rörist gözüyle bakıyor ve ona birlikte başka bir oyun oynamak teklif edildiğinde mutlaka oyununda sorun çıkıyor ve birlikte çözmek istenince ben uğraşamam deyip Valorant'a giriyor. Düşünün Battlefield V oynuyorum diye beni kınıyorlar Valorant'ın daha güzel olduğunu söylüyorlar.
Evet, benim arkadaş çevremde gözlemlediğim Valorant kitlesi böyleydi. Sizin görüşleriniz neler?
(Valorant oynayıp, sevip burada Valorant'ı övecekseniz, savunacaksanız yazmanızı istemem. Konumuz Valorant'ın kitlesi.)

İyi bir internet hızına sahip iseniz frankfutta oynayın hocam türklerle oyun oynanmıyor.

Valorant'ı Türkiye sunucusunda oynamazsanız bir miktar da olsa toksikliğe maruz kalmazsınız.

Ücretsiz ve Türklerin yoğunlukta olduğu bir oyunu oynayacaksanız, bu tarz insanlarla karşılaşacağınızı bilerek oynamanız lazım.

800 saat CSGO oynadım, Valorant'ı da betadan beri oynuyorum. İki oyunun kitlesi de çok iyi olmasa da, Valorant'ın kitlesi biraz daha kanser. Dediğim gibi bunun sebebi oyunun ücretsiz olması ve Türklerin sadece Türklerle oynaması.

Dostum bilirsin, sonuçta Riot adlı firmanın oyunu genel olarak Valorant oynayanların bir kısmı LoL'den geçiş yaptığı ve LoL'ün kitlesinin ne kadar berbat olduğunu bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu oyunla CS:GO arasında kaldım ama indirmedim iyi ki indirmemişim. İnternet kafede arkadaşımla 1 2 el atalım dedik 2 tane (af edersiniz ama) velet yüzünden oyundan zevk alamadık... Birbirlerine küfür etmekten el alamadık resmen. CS:GO candır. Şu Valorant CS:GO'yu biTireCeK moruq yhaa diyen kitlede gitsin kumda oynasın...

Vallahi plat 1 kadar çıkmışlığım var artık girdiğimde aim kasmak vb işler zorunlu gibi davranılıyor yapmazsam kötü oyniyorum herkes dışlıyor çevremdede Valorant hastası kişiler var onlarla iletişimi kestim artık bana sırf içten işe noob dediklerini duyar gibiyim. Fazla takmamak gerek hayatında LoL CS Valorant başka oyun oynamayan kendilerini lego bll e sporcuları ile kıyaslayan bebelerden ne bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…