Valorant'ın toxic kitlesi

Daha önce bu oyunu 2-3 kez oynadım ve iğrendim. Kişisel görüşüm, bu kitle muhabbet edilecek cinsten değil, etrafında biri Valorant'ı eleştiriyorsa o kişiye t*rörist gözüyle bakıyor ve ona birlikte başka bir oyun oynamak teklif edildiğinde mutlaka oyununda sorun çıkıyor ve birlikte çözmek istenince ben uğraşamam deyip Valorant'a giriyor. Düşünün Battlefield V oynuyorum diye beni kınıyorlar Valorant'ın daha güzel olduğunu söylüyorlar.
Evet, benim arkadaş çevremde gözlemlediğim Valorant kitlesi böyleydi. Sizin görüşleriniz neler?
(Valorant oynayıp, sevip burada Valorant'ı övecekseniz, savunacaksanız yazmanızı istemem. Konumuz Valorant'ın kitlesi.)
Çöp oyun. Önceden biraz oynamışlığım var. Bence sadece Valorant, LoL, CS gibi oyunları oynayanlara oyun oynuyor demek "Oyun"a saygısızlık.
Arkadaş çevremde yok ama bizim sınıfta Valorant oynayanlar var, onları triggerlamak çok sarıyor.

Not:Valorant vb. oyunları oynayanlara saygım yok, oynayıp seven varsa Discord versin boş yere uyarı almak istemiyorum.

Kitlesini birakinda valorant boş oyun. Boş olan oyunun kitlesi de boş olur kusura bakmayın. Ah bir de csgoya değer verilse 🙁.
Cs 1.6 csgo modları oynayın. Daha terbiyeli insanlar var.

Kitlesini birakinda valorant boş oyun. Boş olan oyunun kitlesi de boş olur kusura bakmayın. Ah bir de csgoya değer verilse 🙁.
Cs 1.6 csgo modları oynayın. Daha terbiyeli insanlar var.
Valorant'ın kötü grafikleri, kötü oynanışı, verdiği değil sömürdüğü keyif, kitlesi... Bunları toplayın etti size 🚮.

İyi bir internet hızına sahip iseniz frankfutta oynayın hocam türklerle oyun oynanmıyor.
Frankfurt sunucunda oynanmasını asla önermiyorum hatta Riot direkt Frankfurt sunucusunun ismini İstanbul 2 diye değiştirsin, ne zaman Frankfurt girsem ya bizim takımın ya da rakibin yarısı ya da yarısından fazlası Türk oluyor.

Ayrıca Riot'ın ban sistemini tamamen bir elden geçirmesi lazım başka türlü bh kitle asla düzelmez, yapay zeka verilmesi gereken banlar yerine abuk subuk banlar atıyor.

Çok nadir oynuyorum artık bu kadar toxic,rezalet ve problemli bir oyun kitlesi olamaz.

Genel olarak valorant kitlesi son derece kötü bilgisayarlara sahip insanlar oynuyor.
Oyun kültürü olmayan bilgisayar başına geçip oyun anlayışı sadece ' valorant ' ve lol olan tiplerin genel olarak eğitim seviyesi,kültür seviyesi çok düşük oluyor.
Bunun da etkisi çok yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı