Valorant'ın toxic kitlesi

R6S'yi bırakıp Valorant'a geçmeyi düşünüyordum. Sebebi ise R6'nın eski zevkini vermemesi. Kararsız kaldım.

Bence sen burada oyun oynayan kızları aşağılamak için bir sebep gösterip aşağılamışsın.
Tıpkı ilgi göremediği kadınlara küfür eden loser erkekler gibi.

1- Ben Valorant'ta oyun oynadığım tek bir kadının küfür hakaret ettiğini görmedim.
Çok şaşırtıcı. Hiç görmedim ve duymadım inan bana.
2- Ben Valorant'ta oyun oynarken tek bir kadının toxic hareketler yaptığını görmedim.
3- Oyunda bir kadın olduğunda açıktan yavşaklık yapan, taciz eden birçok erkek gördüm.
Onlara neden bir şey dememişsin?

Sen oyunun %90 toxic erkeklerden oluşurken gelipte buraya 'iqless women' ayağına bir şeyler yazman çok tuhaf.
Zaten çok çok az olan kadın Player'lara hakaret etme mümkünse.
Ayrıca bir kadın oyuncunun baba sorunları çektiğini nasıl anlayabildin bir fps oyunudaki maksimum yarım saat geçen sürede?
Çok enteresan.Herkes psikolog olmuş herşeye yorum yapabiliyor

Son düzenleme:
R6S'yi bırakıp Valorant'a geçmeyi düşünüyordum. Sebebi ise R6'nın eski zevkini vermemesi. Kararsız kaldım.
R6 ve Valorant farklı tarzda oyunlar. R6 tarzındaki oyunlar beni oynarken bile yoruyor ama Valorant boş kafa oyunu. Giriyorsun, sinirlenip çıkıyorsun.

R6'yı geçen gün indirimde alıp oynadım.
Daha çok ağır ve hantal bir oyun. Valorant'ın yerini tam olarak tutmuyor.
Eğer ki Valorant gibi oyun olsun isterseniz Overwatch'u öneririm. Palandins'i öneririm.
CS:GO'yu öneririm ama FACEIT'ten oynayın FACEIT'te hile %5 denilebilir.

O anlamda dememiş, yanlış anlamışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
R6 gibi bir oyundan Valorant'a geçmek gibi bir hata yaparsan sonradan ben niye bunu yaptım diye pişman olursun.
Hocam eski zevkini alamıyorum oynarken. Oyuna yeteri kadar özen verdiklerini düşünmüyorum. Mesela geçen sezon çok güzel olmasına rağmen hileleri engellemelerine rağmen hatta BP bile satın aldım ama tamamlayacak kadar bile oynamadım. Çok farklı değişikliklerle uğraşıyorlar. Çok fazla oyuncu kaybettiler.

R6 ve Valorant farklı tarzda oyunlar. R6 tarzındaki oyunlar beni oynarken bile yoruyor ama Valorant boş kafa oyunu. Giriyorsun, sinirlenip çıkıyorsun.
Evet doğru. R6 oynarken pek çok ihtimali düşünmek zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…