Valorant'ta 10 round kazandıktan sonra kaybetmek

Eren3243

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta bir maça giriyorum, 10 round kazanıyorum. Jett veya Reyna kilitliyorum 11 rounddan itibaren maçı kaybetmeye başlıyorum. Rankım platin 3 87 kp idi şimdi platin 2 20 kp civarı. Neden oluyor sizce? 10 maç üst üste kaybettim 11inci maçda kazandım ama 12 maç kaybettim

Son düzenleme:
Oyun dengesi bu LoL ve Valorant da var. Kdanız iyiyse karşınıza daha iyi KDA'sı olan kişiler gelir. Takımınıza sizden daha düşük veya denk KDA gelir. Takımı taşımanız beklenir. LoL'de maç doclama var. Birkaç Win üst üste aldıktan sonra şampiyon seçim ekranında oyundan çıkıyoruz bir sonraki maç tekrar winliyoruz. Riot adaletli bir sistem olduğunu söylüyor ama bu kişiden kişiye değişir.

Oyun dengesi bu LoL ve Valorant da var. Kdanız iyiyse karşınıza daha iyi KDA'sı olan kişiler gelir. Takımınıza sizden daha düşük veya denk KDA gelir. Takımı taşımanız beklenir. LoL'de maç doclama var. Birkaç Win üst üste aldıktan sonra şampiyon seçim ekranında oyundan çıkıyoruz bir sonraki maç tekrar winliyoruz. Riot adaletli bir sistem olduğunu söylüyor ama bu kişiden kişiye değişir.

12 maç attım 1 tane Win var doğru düzgün takım atmıyor herkes kafasına göre oynuyor 5'li girecek kişi yok zaten normalde 3 maç art arda kaybedince güzel takım verirdi şimdi takım vermiyor gibi çok kötü oynuyorlar

Stokholm, Varşova, Londra, Paris, Frankfurt, İstanbul her sunucuda oynadım gene aynı sonuç

Takımı organize etmeye çalışın. Plat eloda çok taktiğe gerek yok temel şeyleri yapmalarını söyle yeter. Senin aiminde elona göre iyiyse Reyna, ISO al maçı taşımaya bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı