Valorant'ta 2 round AFK kaldığım için 1 yıllık ban yedim

MMorkoc

Zeptopat
Katılım
28 Nisan 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bundan önce 7 günlük ban yemiştim yine ayni sebepten. Hiç zaman bir kere oyuna girip çıktığım olmadı. PC aşırı kötü olduğu için sadece ilk roundda PC'nin durumuna bağlı olarak geç girdiğim olabiliyor. Sonrasında oyunun sonuna kadar oynuyorum zaten. Bugün de bu yaşandı. Tam gaz oynarken 1 el geç girdim 2. el beni izleyici olarak attı 3. Elden sonuna kadar oynadım. Bir öğrenci olarak gerçekten çok yatırmıştım ve hesabın bir anda 1 yıllık ban yemesi çok fazla koyuyor. Başka sitelerde katlanarak gidiyor diye yazıyordu ama 1 haftadan 1 yıla 50 kat artarak gitmez herhalde. Banın süresini azaltma şansım az da olsa var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan önce 7 günlük ban yemiştim yine ayni sebepten. Hiç zaman bir kere oyuna girip çıktığım olmadı. PC aşırı kötü olduğu için sadece ilk roundda PC'nin durumuna bağlı olarak geç girdiğim olabiliyor. Sonrasında oyunun sonuna kadar oynuyorum zaten. Bugün de bu yaşandı. Tam gaz oynarken 1 el geç girdim 2. el beni izleyici olarak attı 3. elden sonuna kadar oynadım. Bir öğrenci olarak gerçekten çok yatırmıştım ve hesabın bir anda 1 yıllık ban yemesi çok fazla koyuyor. Başka sitelerde katlanarak gidiyor diye yazıyordu ama 1 haftadan 1 yıla 50 kat artarak gitmez herhalde. Banın süresini azaltma şansım az da olsa var mı?

Valorant ticket oluştur.
 
Ben valorant oynadığım zamanlarda afk kalmayı bırak takıma toxic insanlar gelince direk maçtan çıkıyordum. Böyle en az 20 defa oyundan bilerek çıkmışımdır. Ama hiç 1 yıl ban yemedim. Max 2 hafta dereceli banı atıyordu. Bir hata olmuştur. Muhtemelen destek ekibi ilgilenecektir, rahat ol.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı