Valorant'ta 2K'da 144 FPS almak için ekran kartı önerisi

bütçeniz nedir
Bütçemi sınırlamadım hocam. 3080 ve 3070 takılıydı sistemlerde, onları sattım nakit gerektiği için. Şimdi alabildiğim en uygun kartları alayım ki sattıklarımın anlamı olsun.
Yeteceğine emin olsam Rx 550, Rx 560 bakacağım da sanırım onlar sınırda kalır yetmez.

RX 570, GTX 970, 1050 Ti, belki 1060 veya 1650 diye bakınıyorum. 970'i bayağı uygun buldum ama genelde yüksek kartlar kullandığım için eski kartların performansını unutmuşum. Diğer kartlara kıyasla tercih edilir mi daha uygun fiyata?

Yüksek performansa alıştıysanız bir FPS oyununda bence düşürmeyin GTX 1650 kullanıyorum FPS'ler 200 civarında arada V-Sync açıp 144'e sabitlediğimde gözüm acıyor resmen.

Bütçemi sınırlamadım hocam. 3080 ve 3070 takılıydı sistemlerde, onları sattım nakit gerektiği için. Şimdi alabildiğim en uygun kartları alayım ki sattıklarımın anlamı olsun.
Yeteceğine emin olsam RX 550, RX 560 bakacağım da sanırım onlar sınırda kalır yetmez.

550 ve 560'a bulaşmayın ikisini de kullanan arkadaşlarım var 144 alamıyorlar.

Düşük-orta. İşlemciye daha çok yük binecek yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video 1 yıllık olsa da referans olabilir diye umut ediyorum, RX 580, GTX 1060, 1650 Super de olabilir. 3050 de bakabilirsiniz, ucuza denk gelirse RX 6600 daha iyi olur. 1660 serisi ve üstü de olur.

550 ve 560'a bulaşmayın ikisini de kullanan arkadaşlarım var 144 alamıyorlar.
2K çözünürlük bizim dezavantajımız doğru ama düşük-orta ayar işlemcilerimiz güçlü diye avantaj olacaktır. Burada işlemciyi yoğun kullanan bir oyun olduğunu da unutmayalım. Tabi bu senaryoda deneme yapan pek olmayacağı için sizin fikirlerinizi de almak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video 1 yıllık olsa da referans olabilir diye umut ediyorum, RX 580, GTX 1060, 1650 Super de olabilir. 3050 de bakabilirsiniz, ucuza denk gelirse RX 6600 daha iyi olur. 1660 serisi ve üstü de olur.

İş görecek bir video, teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı