YiğitSRN
Hectopat
Daha fazla
Valorant adlı oyuna yaklaşık 400 TL bir yatırımım var. Oyunu 1 ay öncesi aktif oynayan bir kişiydim. Bir süre başka bir oyunda sıralama kasmaya başlayınca bir süre oyuna girmedim. Bugün okulda arkadaşım bana hesabını mı sattın diye sordu. Ben yoo diye cevap verdim. Fakat hesabı çalan adam benim öldüğümü ve hesabını kendisi satın aldığını belirtti. Ben başta abim trollüyordur diye düşündüm. Okul çıkışında masa tenisi oynarken başka bir arkadaşım daha, niye sattığımı sordu. Ben işin boyutunu o an biraz daha anlamıştım. Direk şifreyi değiştirdim. Evde hesaba baktığımda 3. parti yazılımdan sınırsız ban yediğimi gördüm. Zaten yaşım küçük ve ne yapabileceğim hakkında burada bir konu açmaya karar verdim. PC'de zaten 3. parti sadece SteelSeries mouse uygulaması var. O da 1 yıldır falan yüklü ve ben oyun oynamadığım zamanda ban atacağını düşünmüyorum. Zaten ayda 1 renk ve DPI ayarlamak için açıyorum. Ben mesaj geçmişine bakmak istedim fakat arkadaşlarımı ardından silmiş arkadaşlıktan. Hesap bende şu an ama banlı. Riot kaldırma ihtimali var mı ulaşırsam kendilerine?
Hocam Vanguard veya Valorant arkada duruyorken herhangi bir işlem yaptıysanız mesela crack herhangi bir şey indirmek veya mouse uygulamasını açıp makro atamak vesaire, bunları yapmak ban sebebi olmayabilir fakat çok sağlıklı bir işlem değil Vanguard uygulamasına belli olmuyor.