Valorant 3. parti yazılımdan dolayı ban yedim

538166

Centipat
Makaleler
2
2 gün önce 5 kişi Valorant girdik, 8. Round'da takım arkadaşım tam spikeyi çözerken bir anda harita ekranı geldi ve oyundan uzaklaştırıldın hatası aldım. Olayın anlık şokuyla yeniden girmeye çalıştığımda kalıcı olarak ban yedim. Bilgisayarımda hileye dair bir şey yok, o anın videosu da var elimde. Bunu ticket olarak attım, banım açılır mı? Hesapta benim için ciddi sayılacak bir emek söz konusuydu ve iki skinim vardı. Önceki ticketimde hangi uygulamanın üçüncü parti yazılım olarak algılandığını yanıt olarak atmıştım ama söylemediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticket atmaya devam etme, Twitter Instagram gibi platformlardan rioterlere ulaşmaya çalış dunpy vb gibi üçüncü partiden ban yemen için illa üçüncü parti kullamana gerek yok bir sürü sebepten smurfing vb gibi üçüncü parti algılandı şeklinde ban yersin.
Hesap benimdi, fakat dikkatimi çeken bir şey var Ağustos 31'de şifre değiştirme isteği gelmiş. Ama hesaba giren birisi olduğunu sanmıyorum çünkü girse oyundayken falan atılırdım sanırım. Sizin dediğiniz gibi yapacağım sanırım, Ticket aracılığıyla ulaşmak bir işe yaramıyor.
Hocam smurflük ya da daha önce hesabı kastırdığınız biri trollluk veya küfür hakaret gibi şeyler ettiniz mi? Bunların hepsi ban sebebi.
Hesap tamamen benimdi, küfürden üç gün ceza yemiştim sadece. Bayağı da oldu. Trollük yapmadım çünkü rank atlamaya çalışıyordum.
Maç trollemekten de 3.parti ban yenebiliyor
Maç trollemedim hocam.
Cpu mining açıkken mağazaya ne gelmiş diye bakmaya girmiştim 3 ay cihaz banı + kalıcı hesap banı yedim. Herhangi bir düzelme yapmadılar ve hangi programdan dolayı banlandığını bile söylemiyorlar ticket atınca.
Arkada hiçbir şey açık değildi program olarak. Bana da hangi programdan dolayı yediğimi söylemiyorlar.

Özetle bu hesap benim için önemli çünkü para yatırdım, kasılmaya çalıştım. Ticketime gelen cevap ise şu şekilde:
1662465593214.png

2 gün önce 5 kişi Valorant girdik, 8. Round'da takım arkadaşım tam spikeyi çözerken bir anda harita ekranı geldi ve oyundan uzaklaştırıldın hatası aldım. Olayın anlık şokuyla yeniden girmeye çalıştığımda kalıcı olarak ban yedim. Bilgisayarımda hileye dair bir şey yok, o anın videosu da var elimde. Bunu ticket olarak attım, banım açılır mı? Hesapta benim için ciddi sayılacak bir emek söz konusuydu ve iki skinim vardı. Önceki ticketimde hangi uygulamanın üçüncü parti yazılım olarak algılandığını yanıt olarak atmıştım ama söylemediler.
5 kişi grup olarak maç girerseniz ve eğer biri herhangi bir şekilde maçta hile kullanırsa o grupta bulunan herkes Boosting'den dolayı ban yer.

Ban yediğim maça 5 kişi girdik. Grupta sadece ben ban yedim.
O zaman hesabında daha önce hile kullanılmış veya hile kullanılmış bir bilgisayarda oyun oynanmış.
Daha önce hiç internet kafeye gidip VALORANT oynadın mı?
Daha önce hiç herhangi bir arkadaşına gidip onun bilgisayarında kendi hesabında VALORANT oynadın mı?
Kısacası farklı bir bilgisayarda kendi hesabında VALORANT oynadın mı?

O zaman hesabında daha önce hile kullanılmış veya hile kullanılmış bir bilgisayarda oyun oynanmış.
Daha önce hiç internet kafeye gidip VALORANT oynadın mı?
Daha önce hiç herhangi bir arkadaşına gidip onun bilgisayarında kendi hesabında VALORANT oynadın mı?
Kısacası farklı bir bilgisayarda kendi hesabında VALORANT oynadın mı?
İnternet kafede oynadım.
Kuzenimin bilgisayarında oynadım.
Oynadım.

Bunların üstünden çok zaman geçti, yeni etki etmesi mümkün mü? Eğer böyle bir olay varsa saçmalık. Kuzenim zaten aktif olarak Valorant oynuyor, hile açmaz.
İnternet kafeden dolayı başıma böyle bir şey geleceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı