Sen kotu oynuyorsun diye herkes hile degil kanki. Valorant suanda hile korumasi olarak en iyilerden. valorant hilesiyle max 1 hafta oynayabilirsin sonra fix yer hile kullaniminda devamlilik yok. Ve adamlar donanim bani atiyor. Valorantta hile cok cok az
Mouse'un kendi programı var tuş ataması RGB değiştirmesi vs için ve makro için de ayrı programı var bu yazdığım 3'lü basmayı program da makro olarak geçmiyor fire Click yazıyor onun yerine ama arka planda çalışıyor olabilir.
Programı Görev Yöneticisi'nden tamamen kapatıyorum ve çalışmaya devam ediyor zaten bu mouse programı RGB ışık değiştirme ve yan buttonların işlevini değiştirmek için yani program kurmadan önce de 3'lü Click çalışıyordu
Programı Görev Yöneticisi'nden tamamen kapatıyorum ve çalışmaya devam ediyor zaten bu mouse programı RGB ışık değiştirme ve yan buttonların işlevini değiştirmek için yani program kurmadan önce de 3'lü Click çalışıyordu
Bana inanmiyorsaniz arastirabilirsiniz yazilimcilara fln sorun vanguard gayet iyi hatta etik olmayan yollardan bile arka planda sizi izliyor cekirdek seviyesinde.
Bana inanmiyorsaniz arastirabilirsiniz yazilimcilara falan sorun Vanguard gayet iyi hatta etik olmayan yollardan bile arka planda sizi izliyor cekirdek seviyesinde.
İyi olduğu söylenen.
Aslında çok da iyi olmayan bir hile koruma programı.
Çekirdek seviyesinde izin isteyen ve hala da hilelerin kol gezdiği bir oyunda kullanılan hile koruma programı.
Kime sorarsan sor sanılan kadar iyi bir program değildir kendisi.
Sen kotu oynuyorsun diye herkes hile degil kanki. Valorant suanda hile korumasi olarak en iyilerden. valorant hilesiyle max 1 hafta oynayabilirsin sonra fix yer hile kullaniminda devamlilik yok. Ve adamlar donanim bani atiyor. Valorantta hile cok cok az