Valorant'ta 3'lü basan button ban sebebi midir?

Sen kotu oynuyorsun diye herkes hile degil kanki. Valorant suanda hile korumasi olarak en iyilerden. valorant hilesiyle max 1 hafta oynayabilirsin sonra fix yer hile kullaniminda devamlilik yok. Ve adamlar donanim bani atiyor. Valorantta hile cok cok az
Adamın kötü oynadığını nereden biliyorsun dostum😂😂

Mouse'un kendi programı var tuş ataması RGB değiştirmesi vs için ve makro için de ayrı programı var bu yazdığım 3'lü basmayı program da makro olarak geçmiyor fire Click yazıyor onun yerine ama arka planda çalışıyor olabilir.
Programi kapattiginda (tamamen kapandiginda) ayarlarin kaydoluyorsa mouseun bellegine kaydoluyordur. Eger oyleyse bir sey olmaz kullanabilirsin.

Adamın kötü oynadığını nereden biliyorsun dostum😂😂
Genelde herkese hile diyen kisiler oyle oluyor. Genelleme yaptim. sans isi belki arkadasa hile denk geliyordur.

Programi kapattiginda (tamamen kapandiginda) ayarlarin kaydoluyorsa mouseun bellegine kaydoluyordur. Eger oyleyse bir sey olmaz kullanabilirsin.

Genelde herkese hile diyen kisiler oyle oluyor. Genelleme yaptim. sans isi belki arkadasa hile denk geliyordur.
Geçen rekabetçi girdiğimde karşıda 2 tane hile vardı hocam, şans işi midir bilemem, hemde plat elo. Siz de şimdi bana vanguard savunuyorsunuz.

Programi kapattiginda (tamamen kapandiginda) ayarlarin kaydoluyorsa farenin bellegine kaydoluyordur. Eger oyleyse bir şey olmaz kullanabilirsin.

Programı Görev Yöneticisi'nden tamamen kapatıyorum ve çalışmaya devam ediyor zaten bu mouse programı RGB ışık değiştirme ve yan buttonların işlevini değiştirmek için yani program kurmadan önce de 3'lü Click çalışıyordu

Programı Görev Yöneticisi'nden tamamen kapatıyorum ve çalışmaya devam ediyor zaten bu mouse programı RGB ışık değiştirme ve yan buttonların işlevini değiştirmek için yani program kurmadan önce de 3'lü Click çalışıyordu
O zmn sikinti yok hocam kullanabilirsiniz.

Geçen rekabetçi girdiğimde karşıda 2 tane hile vardı hocam, şans işi midir bilemem, hemde plat elo. Siz de şimdi bana vanguard savunuyorsunuz.
Bana inanmiyorsaniz arastirabilirsiniz yazilimcilara fln sorun vanguard gayet iyi hatta etik olmayan yollardan bile arka planda sizi izliyor cekirdek seviyesinde.

O zaman sıkıntı yok hocam kullanabilirsiniz.

Bana inanmiyorsaniz arastirabilirsiniz yazilimcilara falan sorun Vanguard gayet iyi hatta etik olmayan yollardan bile arka planda sizi izliyor cekirdek seviyesinde.
İyi olduğu söylenen.
Aslında çok da iyi olmayan bir hile koruma programı.
Çekirdek seviyesinde izin isteyen ve hala da hilelerin kol gezdiği bir oyunda kullanılan hile koruma programı.
Kime sorarsan sor sanılan kadar iyi bir program değildir kendisi.

Sen kotu oynuyorsun diye herkes hile degil kanki. Valorant suanda hile korumasi olarak en iyilerden. valorant hilesiyle max 1 hafta oynayabilirsin sonra fix yer hile kullaniminda devamlilik yok. Ve adamlar donanim bani atiyor. Valorantta hile cok cok az
Önyargını anlamadım. Peak RR'ımı atabilirim dilersen. Bilmeden konuşman çok büyük bir saçmalık. Senden fazla oynuyorum bu oyunu "kanki" :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı