Valorant'ta 5 saniyelik FPS takılmaları oluyor

Trox1N

Centipat
Daha fazla  
Bakın, kafayı yemek üzereyim. Beş saatimi aldı yaklaşık, gayet her şey normaldi Valorant falan. Sonra gün içi PC'yi tekrar açtım, Valorant'a girdim. FPS düşmesi yiyorum artık, buna FPS düşmesi mi deniyor bilmiyorum. Beş saniyede bir falan takılıyor oyun, önceden böyle bir sorun yoktu, gayet normaldi. Aynı sorunu yaşayan varsa söyleyebilir mi, güncellemeden dolayı falan mı? Çıldırmak üzereyim cidden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın, kafayı yemek üzereyim. Beş saatimi aldı yaklaşık, gayet her şey normaldi Valorant falan. Sonra gün içi PC'yi tekrar açtım, Valorant'a girdim. FPS düşmesi yiyorum artık, buna FPS düşmesi mi deniyor bilmiyorum. Beş saniyede bir falan takılıyor oyun, önceden böyle bir sorun yoktu, gayet normaldi. Aynı sorunu yaşayan varsa söyleyebilir mi, güncellemeden dolayı falan mı? Çıldırmak üzereyim cidden.

Isınmaya bak, termal macun yenile düzelir.
(Yazılımsal bir sorun yok ise)

Oyunun dosyalarını doğrulamayı denedin mi? Denemediysen düzelme ihtimali var bir zamanlar bende yaşamıştım.

1762901963763.png

OCCT İle Power test yap dostum. En garanti sonuç o şeklde alınacaktır.

Yüksek Ping sayesinde gerçekleşebilir bu sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı