Valorant'ta 60 Hz monitörle maximum hangi ranka çıktınız?

Bioxin

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Şu an da 60 Hz monitör kullanıyorum. 60 Hz monitörle yüksek ranklara çıkamayacağım hissine kapıldım. 60 Hz monitörü olup yüksek ranklara çıkanınız var mı ve Hz farkı oyunlarda önemli bir faktör mü? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yücelik 3'e kadar çıkabilmiş biri olarak yorumlayacağım 60 Hz monitörümde Max plat dia arası bir oyuncuydum yani Max plat 3 ya da plat 1 arası stuck kalıyordum 144'e geçtiğimde oyunun akıcılığı ve yaşadığım hissiyat ile oyundan hem daha çok keyif almaya başladım hem de bunun verdiği hissiyat ile üstünlük hissediyordum ister istemez tabii ki sonrasında 165 Hz'ye geçtim şu an bunda oynuyorum yücelik 3 eloda oynuyorum hala.

144Hz ve üstü lazım rekabetci oyun oynancaksa 60 Hz ile de oynanır fakat fazla yüksek rütbeye çıkmanız zor olur.

Şu an da 60 Hz monitör kullanıyorum. 60 Hz monitörle yüksek ranklara çıkamayacağım hissine kapıldım. 60 Hz monitörü olup yüksek ranklara çıkanınız var mı ve Hz farkı oyunlarda önemli bir faktör mü? Teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peek'de adamın bacağını görüp HS yedikten ve hareketli düşmanın gölgesine ateş edip vuramadıktan sonra yeteneğin çok önemi kalmıyor. Çoğu kişi telefonda bile 60Hz'ye tahammul edemiyor, ranked oynanmaz, oylesine oynanır 60Hz ve 75Hz ile. CS'de DMG çıktım, istediğim kadar çırpınayım barınamadım nova düştüm. XL2566K kızım kargoda.

Son düzenleme:
60Hz ile immo 2 gördüm sonra yücelik rankı gelince bırakmıştım. Hz önemli ama unutunuz noktalar var.
1. kesinlikle aim.
2. takım comp kurulumu.
3. oyun bilgisi.
4. uygulayabildiniz kadar line up bilgisi.

Yani işin özeti 60Hz monitor var ben yapamıyorum demek basit iştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı