Türkiye'de o pingi görmek zaten imkansız. 70 ping ile takılmaları rahat hissedersin. 50 pingte takılmalar oluyor örnek Fortnite.Hissedilmeyecek bir değer. Nasıl zor olabilir ki?
90 üstüne çıkmadığı sürece bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Türkiye'de o pingi görmek zaten imkansız. 70 ping ile takılmaları rahat hissedersin. 50 pingte takılmalar oluyor örnek Fortnite.Hissedilmeyecek bir değer. Nasıl zor olabilir ki?
90 üstüne çıkmadığı sürece bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Ordu'da yaşıyorum ama Superbox sağ olsun böyle. Eskiden bende 25-30 alıyordum TT varken.
Ben mobil ile 20 ping alıyorum. Fiber altyapıda 4-5 ping alıyorum oyun içi.Ordu'da yaşıyorum ama Superbox sağ olsun böyle. Eskiden bende 25-30 alıyordum TT varken.
Ben 80 aldığım zamanlar yaşadım MG eloda. Hahaha attım diye yanlış anlamayın hocam, ScreaM'in klonu terimine güldüm.Çok yüksek bir eloda değilseniz böyle şeyler pek olmuyor. Dediğiniz şey için ScreaM'in klonuyla vs atması lazım.
Yaşadığım yer İstanbula 950 Km. uzakta. Sunucuyada 1.000 km'den fazla uzaktadır. Şuan taşıdığım yerde mobil daha iyi çekiyor 40-55 aralığına düştü en azından.Ben mobil ile 20 ping alıyorum. Fiber altyapıda 4-5 ping alıyorum oyun içi.
Türkiye içi 4-5 ms. Frankfurt 34-39 arası alıyorum Türk Telekom ile. Ama bazı oyunlarda hala patates.Ben 16 megapiksellik TT paketi kullanıyorum, TR 10-20 arası dolaşıyor ff ise 30-50 arası. TT biraz kötü olsa da nihayet oyunlarda bir işe yarıyor.
Ben 16 megapiksellik TT paketi kullanıyorum, TR 10-20 arası dolaşıyor ff ise 30-50 arası. TT biraz kötü olsa da nihayet oyunlarda bir işe yarıyor.
Speedtest bölgenize en yakın olan sunucudan test yapıyor Riot sunucusuna yakın bir yerdeki sunucudan test yapın.Hocam Speedtest'e 19 ping çıkıyor. Oyunda 38 oluyor TR sunucuda. Bunu nasıl düzeltilir. Altyapı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.