Valorant'ta açılacak ajan önerisi

Steo

Hectopat
Yer
DÜNYA
Daha fazla  
Merhaba. Valorant´a yeni başladım. Bugün maç sonunda atladığımız yerdeki 5. yerden ücretsiz ajan şeyi verecek. Ben Omen'i merek ediyorum. Sizce Omen mi alayım, yoksa başka bir ajan mı? Son olarak maç sonunda atladığımız yerdeki 5. yerdeki ajan ödülünü aldıktan sonra başka ajan açma şeyi veriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin ne tür oynayış biçimine sahip olduğunla ilgili. Eğer ne biçimde oynadığını bize söylersen insanlar daha kolay cevap verebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Valorant´a yeni başladım. Bugün maç sonunda atladığımız yerdeki 5. yerden ücretsiz ajan şeyi verecek. Ben Omen'i merek ediyorum. Sizce Omen mi alayım, yoksa başka bir ajan mı? Son olarak maç sonunda atladığımız yerdeki 5. yerdeki ajan ödülünü aldıktan sonra başka ajan açma şeyi veriyor mu?

Oynayış tarzına göre değişir ben önden koşarım side açarım kendime güveniyorum diyorsan entry karakterlerini açabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı
09:05:00