Valorant'ta aim kötüleşmesi

Miraç Razi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ayın 19'unda yani cuma günü 4 maç MVP bıraktım. Elo plat 2. sonrasında 3 gün Izmit'e gittim ve pazartesi Valorant'a girince sanki ilk defa PC kullanıyormuşum gibi oldu. 2 tane reko girdim, Win ama 6 öldürme, 7 ölme, 5 öldürme, 7 ölme gibi sonuçlar aldım yani kısacası iyiyken kötü oldum. Bu durumu nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
o herkezde oluyor eli biraz fazla ısındırmak lazım oluyor rekten önce 2 el derecesiz atmak lazım. birde aimi kafaya takınca daha da kötüleşiyor takmadan oyna derim

Hocam büyümüş de olabilirsin tabii ki 2 günde olacak iş değil de geçen yıl fps oyunlarında oldukça iyiydim bu sene önümdeki adamı bile vuramıyorum bu yüzden hikayeli oyunlara geçtim O yetenek kaybedilince bazen geri gelmiyor

3 gün oynamamişsiniz doğal olarak eliniz soğumuş. Biraz ölüm kalım veya poligon da çalışın öyle rekabet girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…