Valorant'ta aim nasıl daha iyi hale getirilir?

675078

Decapat
Poligon'da aimimi botun kafasına koyuyorum ve sağa sola hareket ediyorum fakat aimim sürekli başka yere kayıyor, flick atmak zorunda kalıyorum, yani aimi botun kafasının üstünde tutamıyorum. Bu hassasiyetime hakim olmamamla alakalı büyük ihtimal. Bunu nasıl çözebilirim? DPI 2400 sens 0.27

Poligon'da aimimi botun kafasına koyuyorum ve sağa sola hareket ediyorum fakat aimim sürekli başka yere kayıyor, flick atmak zorunda kalıyorum, yani aimi botun kafasının üstünde tutamıyorum. Bu hassasiyetime hakim olmamamla alakalı büyük ihtimal. Bunu nasıl çözebilirim? DPI 2400 sens 0.27

Sens çok yüksek. Hem sens hem DPI düşürün.

Hassasiyetin aşırı yüksek çünkü hocam. DPI'ı 1000 civarı, hassasiyetini de 0.2 - 0.3 civarına indir, öyle dene. O hassasiyete alış.

Haklı olabilirsiniz immortal arkadaşım var sens 0.1 civarında kullanıyor.

Bir yerden duydum yüksek DPI daha iyiymiş o yüzden DPI yüksek kullanıyordum normalde 800 DPI kullanıyorum.
Yüksek DPİ derken öyle bir yükseklikten bahsetmiyoruz hocam. Yani 1600 DPİ 0.17 sens gibi yüksek(e sporcu TenZ'in sensi mesela). Ben de 800 DPİ 0.35 kullanıyorum. Yani o dediğiniz sensler çok fazla.

Haklı olabilirsiniz immortal arkadaşım var sens 0.1 civarında kullanıyor.

Bir yerden duydum yüksek DPI daha iyiymiş o yüzden DPI yüksek kullanıyordum normalde 800 DPI kullanıyorum.

Immortal arkadaşınız 1600 DPI 0.1 kullanıyor olabilir mi?
Ayrıca her ne kadar duyduğunuz doğru bir bilgi olsa da farenizin en yüksek DPI'ını kullanmak zorunda değilsiniz, 1600 yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı