Valorant'ta aim nasıl gelişir?

ysfakbyr06

Kilopat
Valorant'ta aim berbat demir 3'üm laptoptan 15.6 inç 60Hz de oynuyorum. Çok kötü oynuyorum. Gelişebilir miyim? Oyunda çok oynarsam ya da yeni sistem mi dizmeliyim?

Valorant'ta aim berbat demir 3'üm laptoptan 15.6 inç 60Hz de oynuyorum. Çok kötü oynuyorum. Gelişebilir miyim? Oyunda çok oynarsam ya da yeni sistem mi dizmeliyim?

Valorant diğer oyunlar gibi değil daha çok oynaya oynaya gelişirsin ama aim antrenmanının da faydası olur.

Öncelikle ekipmanlar ve sistem çok önemli bir konumda bir çoğu kişi tersini söyleyecektir fakat Rekabetçi FPS oyunlarında bunlar çok önemli. İyi sensörlü bir mouse, kaliteli bir mousepad, geniş ve yüksek hertz bir monitör bunlar oynanışı inanılmaz etkileyen şeyler fakat bunlar olmadan da bir şeyler yapılabilir. Günlük olarak alıştırma modunda aim antrenmanları ve DM oynamayı deneyebilirsiniz. DM'de daha çok Guardian silahını kullanmanızı öneririm çünkü sadece kafaya odaklanmalı ve teker teker sıkmalısınız.

Laptopla zor. Esporculara bakarsan laptoptan oynamıyorlar, hepsi masaüstü. Plata kadar çıkarsın sonrası zor.

Merhaba,
Kendi tecrübeme göre bunu yazıyorum aimni geliştirebilirsin ama bir yerden sonra mevcut sistemini de değiştirme ihtiyacı duyacaksın.
Mesela ben günde 3 oyun ölüm kalım modu giriyordum.
Sıralama şu şekil ilk oyun sadece Sheriff ve kafadan vurmaya çalış, ikinci oyun Guardian kafadan vurmaya çalış, son oyun Vandal ya da Phantom kafadan vurmaya çalış.
YouTube videolarını inceleyebilirsin.

Merhaba bu konuyla 1 aydır yakından ilgileniyorum şu an yaptığım programlarla vs golddan diaya kadar one tap oynarak çıktım. diada bile zorlanmıyorum 60hz monitöre sahibim. senin konuna gelirsek laptopla olmaz diyemem laptopla immoya kadar çıkanlar var ihtiyacın olanlar şunlar: fps drop yemeyeceğin bir laptop/masaüstü, iyi bir mouse(eline tam uyumlu olması ve yeni nesil teknojileri olan bir mouse) ve bu mouse ve sensine uygun bir mousepad sensin ve dpi aşırı yüksekse düşürmeni öneririm 1600 dpi 0.6 sensten 800 dpi 0.3 sense kadar düştüm ben ve gerçekten daha net flickler ve doğruluk oranı yakaladım hemen olmadı tabii uzun süre antreman yapman gerekiyor eğer ilgilenirsen antremanımı buraya bırakırım.

Öncelikle yüksek bir Hz değerine geçmelisin. Aimin kötüyse YouTube üzerinde aim konusunda videolar çeken var kendine göre en uygun olanı seç ve istersen 7 gün istersen, 30 gün şeklinde bu antrenmanı yap. Oyunu çok oynaman bir etki etmez ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum. Oynayarak gelişmezsin ben aim antrenmanlarına başladım ve aşırı derecede aim gelişti. Rank konusunda canını sıkma çünkü, Discord'da YouTuber arkadaşların sunucularında felan duo arama var oradan bir duo seç kendine onla oyna yoksa takımına troll oyuncular gelebilir çünkü, benimde takımıma adın: "şu olduğu için trolleyeceğim bu maç sana yar olmaz koççum" tarzı şeyler yazanlar olmuştu. Demir elodan duo bularak çıktım sanada öneririm. Umarım oyunda iyi bir yerlere gelebilirsin kankam bay bay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…