ysfakbyr06
Kilopat
Valorant'ta aim berbat demir 3'üm laptoptan 15.6 inç 60Hz de oynuyorum. Çok kötü oynuyorum. Gelişebilir miyim? Oyunda çok oynarsam ya da yeni sistem mi dizmeliyim?
Valorant'ta aim berbat demir 3'üm laptoptan 15.6 inç 60Hz de oynuyorum. Çok kötü oynuyorum. Gelişebilir miyim? Oyunda çok oynarsam ya da yeni sistem mi dizmeliyim?
Merhaba bu konuyla 1 aydır yakından ilgileniyorum şu an yaptığım programlarla vs golddan diaya kadar one tap oynarak çıktım. diada bile zorlanmıyorum 60hz monitöre sahibim. senin konuna gelirsek laptopla olmaz diyemem laptopla immoya kadar çıkanlar var ihtiyacın olanlar şunlar: fps drop yemeyeceğin bir laptop/masaüstü, iyi bir mouse(eline tam uyumlu olması ve yeni nesil teknojileri olan bir mouse) ve bu mouse ve sensine uygun bir mousepad sensin ve dpi aşırı yüksekse düşürmeni öneririm 1600 dpi 0.6 sensten 800 dpi 0.3 sense kadar düştüm ben ve gerçekten daha net flickler ve doğruluk oranı yakaladım hemen olmadı tabii uzun süre antreman yapman gerekiyor eğer ilgilenirsen antremanımı buraya bırakırım.Valorant'ta aim berbat demir 3'üm laptoptan 15.6 inç 60Hz de oynuyorum. Çok kötü oynuyorum. Gelişebilir miyim? Oyunda çok oynarsam ya da yeni sistem mi dizmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.