Valorant'ta aim nasıl geliştirilir?

Arkadaşın ligini bilmeden karakter ve takım compu hakkında nasıl yorum yapacaksınızki?

Ayrıyeten yüceye kadar herkes kendi kafasına göre takılıyor.

Gereksiz yorum. Lig önemli değil burada immoları yenen Silver da var dostum.

Şu ana kadar eski hesabımda takımım ve eski aimim sebebiyle Silver'de takılmıştım. Bu hesapta rankede girmek için aimimi geliştirmek istiyorum.

Silver rankından sonraki rank sıkıntı zaten Silver'i geçersinde Gold çok sıkıntıydı oynadığımda, smurf ve hile çok gelmişti ayrıca rakibin sohbetini kesinlikle sustur ve seni tahrik edeni de sustur o elolarda çok tip var.

5 arkadaş olarak girersen daha hızlı rank atlarsın.
Maalesef bu bilgi yanlış hocam. 5 kişi girince çoğunlukla yüksek rank ve düşük rank karışık girdikleri için çiğ çiğ yerler arkadaşları.

Genellikle karşı takımı her zaman susturuyordum eskiden. Bir ara sesli sohbeti de kapatım sadece info alırken chati kullanıyordum Full focus için.

Hile dışında kesinlikle katılıyorum. Çok fazla toxic var.

Maalesef bu bilgi yanlış hocam. 5 kişi girince çoğunlukla yüksek rank ve düşük rank karışık girdikleri için çiğ çiğ yerler arkadaşları.

Değişir hocam bu dediğiniz gibi bize 2 immo gelmişti Gold iken fakat kazanınca daha fazla kp verdiği için daha iyi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…