Valorant'ta aim nasıl geliştirilir?

Hocam elonuz nedir acaba?
Sıfırdan yüce 0rr için 1500rr kasmaz lazım yüceden sonra da immo 0rr için 300rr immo 0rrdan güncel radiye kasmak için 600+ rr gerekiyor radi #500'den #1 için de yaklaşık 500rr gerekiyor yani ne etti kardeş 300+600+500 = 1400. yüceye kadar 1500rr yüceden sonra 1400RRLIk yolun var.

Radi 1 olmayı kolay sanıyorsun galiba hocam, oyunun yarısından çoğu plattan aşağı eloda.

Bir şey fark ettim her yaptığımda 6 7 yükseliyor.
Böyle devam ederseniz refleksleriniz gelişir. Ama sadece bu eğitimi yapmayın hocam. Bu eğitime diğer eğitimlerden sonra gelin ki gelişip gelişmediğini test edin.

1724855594368.png

Böyle devam ederseniz refleksleriniz gelişir. Ama sadece bu eğitimi yapmayın hocam. Bu eğitime diğer eğitimlerden sonra gelin ki gelişip gelişmediğini test edin.
Tamamdır. O zaman ben böyle devam edeyim.

1724855594368.png

Tamamdır. O zaman ben böyle devam edeyim.
Dediğiniz sistemde.

Valorant'ta aim geliştirmem için ne varsa yapabilirim. Forumda fark ettim ki sadece ölüm maçı girin diyorlar ama onu yapıp da üstüne de yapabileceğimiz bir şey var mı? Aim Lab'da şurada şu kadar saat şunu yap gibisinden.

Not:
2 metre mousepadim var.
Mouse: G300s.
Hassasiyetim 0,2 ila 0,35 arasında kullanıyorum (0, 2'de adam arkamda olsa dönene kadar bir saniye geçiyor bazen de hızlı döndüreyim derken ekran yukarı kayıyor.)

Aim konusu daha çok el alışkanlığı ile ilgili bence. Yetenek falan değil. Zaten oyunda 1-2 vurduğunuzda adam ölüyor ya da adam size vuruyor siz ölüyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı