Aimi gelişse ne olur ki karşı takım karşısında her zaman dez avantajlı olacak. Karşısına çıkan adamı ondan daha geç görecek. Nasıl lig atlayacak, nasıl maç taşıyacak?
Ben 60Hz 5 ms ile diamond a çıktım ve aimim sağlamdı. Böyle kişilere inanma kardeşim çalışmaya devam et. Bu oyunda aim önemli ama aimden de önemli bir şey var oda zeka.
Ben 60Hz 5 ms ile diamond a çıktım ve aimim sağlamdı. Böyle kişilere inanma kardeşim çalışmaya devam et. Bu oyunda aim önemli ama aimden de önemli bir şey var oda zeka.
Oyunda deneyimim ve öneriler kadarısıyla one-tap yani kafadan tek atmak çok önemli. Monitör vs. ekipmanlar da önemli olabilir fakat bunlar sizi tam geliştirmez, asıl geliştirecek olan şey sizin aiminizdir. PC'si kötü olup da çok iyi one-tap atanlar da var. İlk olarak doğru hassasiyeti ve aiminizi bulun, sonra ise YouTube'dan tekrar antrenman izleyin. Bunları yaptığınız halde olmazsa o zaman ekipman kısmına bakılabilir.
Birkaç gün önce oynatma listeme eklediğim örnek video: