Valorant'ta ajanlar hangi sıra ile açılmalıdır?

Bugün Omen ve Gekkoyu oynadım ama beceremedim pek. Yetenekleri kullanma fırsatı bırakmıyorlar. Ama yoru ve raze oynayınca daha iyi oynuyorum sanki.

Herhangi bir e-spor macinda biliyorsunuz ki mevcut olan metaya gore kompozisyonlar kuruluyor, ben sahsen Astra'nin Omen ve clove varken oynanildigini gormedim (cok fazla).

Sahsi olarak clovenin oyundaki en gereksiz car oldugunu dusunmekteyım Omen konusunda haklısınız fakat astrayı yüksek elolarda cok iyi oynayanların oldugunu biliyorum.

Sahsi olarak clovenin oyundaki en gereksiz car oldugunu dusunmekteyım Omen konusunda haklısınız fakat astrayı yüksek elolarda cok iyi oynayanların oldugunu biliyorum.
Haklisiniz hocam, oynayabilenler icin Astra buyuk nimet. Fakat karakterin 4 Orb'a dusurulmesi ve geri toplama surelerinin asiri fazla olmasi karakteri biraz daha gucsuz yapiyor.

Yeni demir oldum. Seviyem 34

Bu arada Valorantı internet kafede oynuyorum. Evimde internet var sınırsız ama pc yok. Eve pc alsam ve internet kafede oynadığım hesabı kendi Evimde oynasam farklı ip adresi olduğu için ban yer miyim ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı