Bugün Omen ve Gekkoyu oynadım ama beceremedim pek. Yetenekleri kullanma fırsatı bırakmıyorlar. Ama yor ve Raze oynayınca daha iyi oynuyorum sanki.
Ya aslında kullanmak istedim adamlar canavar gibi. Fırsat vermiyorlar.Yetenek kullanmadan adam vurmaya odaklandıgın ıcın oyle.
Herhangi bir e-spor macinda biliyorsunuz ki mevcut olan metaya gore kompozisyonlar kuruluyor, ben sahsen Astra'nin Omen ve clove varken oynanildigini gormedim (cok fazla).
Haklisiniz hocam, oynayabilenler icin Astra buyuk nimet. Fakat karakterin 4 Orb'a dusurulmesi ve geri toplama surelerinin asiri fazla olmasi karakteri biraz daha gucsuz yapiyor.Sahsi olarak clovenin oyundaki en gereksiz car oldugunu dusunmekteyım Omen konusunda haklısınız fakat astrayı yüksek elolarda cok iyi oynayanların oldugunu biliyorum.
elon nedir?Ya aslında kullanmak istedim adamlar canavar gibi. Fırsat vermiyorlar.
Yeni demir oldum. Seviyem 34elon nedir?
Yeni demir oldum. Seviyem 34
Bu arada Valorant'ı internet kafede oynuyorum. Evimde internet var sınırsız ama PC yok. Eve PC alsam ve internet kafede oynadığım hesabı kendi Evimde oynasam farklı IP adresi olduğu için ban yer miyim?
Tecnopatta eski konuları okurken söyle bir yorum gördüm:"Arkadaşının hesabı ile girmeni pek tavsiye etmiyorum. Riot Games farklı IP adresinden giriş yapıldığını tespit ettiği an banı yapıştırabilir."Hayir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.