Az önce bu siteden 50 TL'ye random hesap aldım. Hesap bana ulaştı ama hesap askıya alınmış ne yapmam gerekiyor hesap e-posta'dan iletildi Hesabı aldığım e-postaya yazıdım ama geri dönmedi.
Dönüş yapıp değişim yapabilirler ama sanmıyorum, belli bir risk aldınız ve maalesef verdiğiniz para boşa gitmiş oldu. Bir daha random hesap almanızı tavsiye etmem.
Az önce bu siteden 50 TL'ye random hesap aldım. Hesap bana ulaştı ama hesap askıya alınmış ne yapmam gerekiyor hesap e-posta'dan iletildi hesabı aldığım e-postaya yazıdım ama geri dönmedi.
Hocam bu hesaplar özellikle 50 TL gibi ucuz paketlerden bir şey beklemeyiniz. Random hesapların hiçbir garantisi yok banı bile olmasa Japonya sunuculu hesap çıkabilir. Yine değişim için mağazaya yazınız bazıları yeni hesapla değiştirirler.
Hocam bu hesaplar özellikle 50 TL gibi ucuz paketlerden bir şey beklemeyiniz. Random hesapların hiçbir garantisi yok banı bile olmasa Japonya sunuculu hesap çıkabilir. Yine değişim için mağazaya yazınız bazıları yeni hesapla değiştirirler.
Sanmam zaten bunların amacı bu hocam kullanılmayan çöp hesapları millete satıyorlar sonra sorumluluk almıyoruz diyorlar ben çok yaşadım ama bazıları değiştiriyor ama çok düşük ihtimalle gene de deneyebilir şansını.