Valorant'ta alınan random hesap askıya alınmış

https://www.shopier.com/RexEpin

Az önce bu siteden 50 TL'ye random hesap aldım. Hesap bana ulaştı ama hesap askıya alınmış ne yapmam gerekiyor hesap e-posta'dan iletildi hesabı aldığım e-postaya yazıdım ama geri dönmedi.

Hocam adı üstünde random hesap büyük ihtimalle aldığınız hesapta onlarca kişi var o yüzden askıya alınmıştır random hesap almayın israf.

Hocam bu hesaplar özellikle 50 TL gibi ucuz paketlerden bir şey beklemeyiniz. Random hesapların hiçbir garantisi yok banı bile olmasa Japonya sunuculu hesap çıkabilir. Yine değişim için mağazaya yazınız bazıları yeni hesapla değiştirirler.

Hocam bu hesaplar özellikle 50 TL gibi ucuz paketlerden bir şey beklemeyiniz. Random hesapların hiçbir garantisi yok banı bile olmasa Japonya sunuculu hesap çıkabilir. Yine değişim için mağazaya yazınız bazıları yeni hesapla değiştirirler.

Sanmam zaten bunların amacı bu hocam kullanılmayan çöp hesapları millete satıyorlar sonra sorumluluk almıyoruz diyorlar ben çok yaşadım ama bazıları değiştiriyor ama çok düşük ihtimalle gene de deneyebilir şansını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı