C cerkutayyy Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Valorant oynarken bir süre problem yaşamadan oynuyorum. Bir süre sonra Alt Tab'a atınca PC donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Power tuşundan kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024
Valorant oynarken bir süre problem yaşamadan oynuyorum. Bir süre sonra Alt Tab'a atınca PC donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Power tuşundan kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Sebebi ne olabilir?
B Buffyn Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 Bilgisayar fazla ısınıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS C cerkutayyy Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #3 Buffyn dedi: Bilgisayar fazla ısınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ısınıyor. cerkutayyy dedi: Evet hocam ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Ama sadece Valorant'ta yaşıyorum bu problemi gerçi en çok da Valorant'ta ısınıyor. Artı 0 Eksi
Buffyn dedi: Bilgisayar fazla ısınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ısınıyor. cerkutayyy dedi: Evet hocam ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Ama sadece Valorant'ta yaşıyorum bu problemi gerçi en çok da Valorant'ta ısınıyor.
B Buffyn Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #4 cerkutayyy dedi: Evet hocam ısınıyor. Ama sadece Valorant'ta yaşıyorum bu problemi gerçi en çok da Valorant'ta ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Termal macununu yenileyin düzelebilir o zaman. Artı 0 Eksi
cerkutayyy dedi: Evet hocam ısınıyor. Ama sadece Valorant'ta yaşıyorum bu problemi gerçi en çok da Valorant'ta ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Termal macununu yenileyin düzelebilir o zaman.