Valorant'ta aniden ping çıkıyor

İşletim sistemi
Windows 11

TGR0614

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12GB - İ5-12400F - 16GB RAM
Herhangi bir oyunda böyle bir sorun olmamasına rağmen Valorant'ta pingim 25 / 30 ping alırken bir anda pingim 60 / 3000 ping oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Türk Telekom mu kullanıyorsun?
Ben ve oyunda gördüğüm birçok TT kullanıcısı aynı sorunu yaşamış.

Herhangi bir oyunda böyle bir sorun olmamasına rağmen Valorant'ta pingim 25 / 30 ping alırken bir anda pingim 60 / 3000 ping oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

TT kullanıcısıyım bende de aynı sorun vardı son zamanlarda düzelti kardeşim kablolu kullanıyordu sıkıntı olmuyordu ben kablosuz kullanıyordum sorun çıkıyordu bir de kablolu deneyin eğer kablolu kullanıyorsanız kabloda bir sıkıntı var mı kontrol edin ya da farklı bir kablo ile deneyin.

Bende de oluyor garip garip uçuşlar. Valorant ile alâkalı biraz da. CS'de falan hiçbir şekilde böyle bir şey yaşamadım. Valorant biraz kırılgan, ufacık paket kaybında oyun verimliliği Andromeda Galaksi'si büyüklüğü kadar düşüyor.

Türk Telekom mu kullanıyorsun?
Ben ve oyunda gördüğüm birçok TT kullanıcısı aynı sorunu yaşamış.

Turkcell Superonline kullanıyorum.

Paket kaybı muhtemelen, hız değerlerini atar mısın Speedtest üzerindeki?

Bağlantı şeklin, internet hız testin vb. şeylerin biraz detaylarını verebilir misin?

Bir tane aparat sayesinde Wi-Fi'dan bağlanıyorum.

Kablolu maalesef deneyemem.

Turkcell Superonline kullanıyorum.

Eki Görüntüle 1905585

Bir tane aparat sayesinde Wi-Fi'dan bağlanıyorum.

Kablolu maalesef deneyemem.
Altyapı türünüz ADSL sanırım veya kullandığınız o aparat hız değerlerinize etkili olabilir. Upload latency değeri çok yüksek, oyunlarda da paket kaybı yaşıyorsunuz sorun bu.

Aşağıdaki videoyu izleyip daha detaylı bilgi edinebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aparatla Wi-Fi'den bağlandığın için sinyalde böyle saçmalıklar normal. Ethernet ile bağlanmanı öneririm.

Kanka olay internetle alakalı değil diğer oyunlarda hiç ping çıkmıyor.

Paket kaybı oyuna girdiğimde %2 veya 3 oluyor.

Daha demin tekrar test yapayım dedim sonuç farklı çıktı belki bir yararı olur yazayım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…