Herhangi bir oyunda böyle bir sorun olmamasına rağmen Valorant'ta pingim 25 / 30 ping alırken bir anda pingim 60 / 3000 ping oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Türk Telekom mu kullanıyorsun?
Ben ve oyunda gördüğüm birçok TT kullanıcısı aynı sorunu yaşamış.
Paket kaybı muhtemelen, hız değerlerini atar mısın Speedtest üzerindeki?
Bağlantı şeklin, internet hız testin vb. şeylerin biraz detaylarını verebilir misin?
TT kullanıcısıyım bende de aynı sorun vardı son zamanlarda düzelti kardeşim kablolu kullanıyordu sıkıntı olmuyordu ben kablosuz kullanıyordum sorun çıkıyordu bir de kablolu deneyin eğer kablolu kullanıyorsanız kabloda bir sıkıntı var mı kontrol edin ya da farklı bir kablo ile deneyin.
Altyapı türünüz ADSL sanırım veya kullandığınız o aparat hız değerlerinize etkili olabilir. Upload latency değeri çok yüksek, oyunlarda da paket kaybı yaşıyorsunuz sorun bu.Turkcell Superonline kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1905585
Bir tane aparat sayesinde Wi-Fi'dan bağlanıyorum.
Kablolu maalesef deneyemem.
Aparatla Wi-Fi'den bağlandığın için sinyalde böyle saçmalıklar normal. Ethernet ile bağlanmanı öneririm.Turkcell Superonline kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1905585
Bir tane aparat sayesinde Wi-Fi'dan bağlanıyorum.
Kablolu maalesef deneyemem.
Aparatla Wi-Fi'den bağlandığın için sinyalde böyle saçmalıklar normal. Ethernet ile bağlanmanı öneririm.
Altyapı türünüz ADSL sanırım veya kullandığınız o aparat hız değerlerinize etkili olabilir. Upload latency değeri çok yüksek, oyunlarda da paket kaybı yaşıyorsunuz sorun bu.
Aşağıdaki videoyu izleyip daha detaylı bilgi edinebilirsiniz:

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.