Upload latency yine yüksek.Kanka olay internetle alakalı değil diğer oyunlarda hiç ping çıkmıyor.
Paket kaybı oyuna girdiğimde %2 veya 3 oluyor.
Daha demin tekrar test yapayım dedim sonuç farklı çıktı belki bir yararı olur yazayım.Eki Görüntüle 1905753
Upload latency yine yüksek.
Hocam. Sinyal üzerinden alınan internet her zaman her türlü parazit veya ortam koşulundan etkilenmeye müsaittir. Biliyorsunuz yeri geliyor güneşteki büyük bir patlama bile dünyada sinyalleri nasıl etkiliyor. Wi-Fi maalesef kabloyla bağlanmaya nazaran Wi-Fi 6 teknolojisi de kullansanız yer yer farzla yer yer de çok az geride kalıyor. O nedenle Ethernet kablosuyla bağlanmanız halinde şikayetlerinizi çoğunun geçeceğine inanıyorum. Kabloya rağmen bir sıkıntı mevcutsa o zaman ya modeminiz ya da altyapınız sıkıntılı demektir. Ya da siz oyundayken evden birinin veya bir akıllı eşyanın modemle iletişim halinde olması gibi nedenlerle de anlık Ping çıkabilir. Buna ek olarak farkında olmadan bilgisayarınızda arka planda internet ile ilişiği olan bir uygulama da bu Pinge neden olabilir. Ya gayet kaliteli modem ve alıcı adaptör kullanacaksınız ya da cat6 ethernet kablosu.Haklısınız daha demin LoL'den çıktım hâlâ ms var. Bu sorunu nasıl çözebilirim video biraz karışık geldi pek anlamadım.
Aparat dediğim adaptör bu arada ismi yeni aklıma geldi.
Hocam. Sinyal üzerinden alınan internet her zaman her türlü parazit veya ortam koşulundan etkilenmeye müsaittir. Biliyorsunuz yeri geliyor güneşteki büyük bir patlama bile dünyada sinyalleri nasıl etkiliyor. Wi-Fi maalesef kabloyla bağlanmaya nazaran Wi-Fi 6 teknolojisi de kullansanız yer yer farzla yer yer de çok az geride kalıyor. O nedenle Ethernet kablosuyla bağlanmanız halinde şikayetlerinizi çoğunun geçeceğine inanıyorum. Kabloya rağmen bir sıkıntı mevcutsa o zaman ya modeminiz ya da altyapınız sıkıntılı demektir. Ya da siz oyundayken evden birinin veya bir akıllı eşyanın modemle iletişim halinde olması gibi nedenlerle de anlık ping çıkabilir. Buna ek olarak farkında olmadan bilgisayarınızda arka planda internet ile ilişiği olan bir uygulama da bu pinge neden olabilir? Ya gayet kaliteli modem ve alıcı adaptör kullanacaksınız ya da CAT6 Ethernet kablosu.
Normalde 4 ms alıyorumFtth altyapı ping
Hocam merhabalar ftth altyapıda sadece valorantta yaşadığım ping dalgalanma sorunum vvar. Bugün 150ms ardından 300 bile gördüm. Gece 12den sonra düzeliyor gibi. Konuma bakabilirseniz çok sevinirim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.