Çözüldü Valorant'ta argo kullanılırsa 1 yıl ban yenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

404353

Decapat
Makaleler
2
Merhabalar, Valorant oynuyorum ve bazı insanların AFK kalmaktan dolayı 1 yıl kadar ban yediklerini gördüm. Yakın zamanlarda biraz sık AFK kalmaya başladım ama ceza gelmiyor. Gelse de 1-2 saat geliyor. En uzun cezamı 1 buçuk ay önce yedim. 1 buçuk hafta idi. Oyunda çok toxic oyuncular oluyor ara sıra ağzımdan argo sözler çıkmak zorunda kalıyor. Ayrıca skinlerimi bazen başka insanlara atıyorum. Son günlerde 1 yıl bana yeme ihtimalim var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki hiç ceza almadan 1 hafta geçirirsem sonrasında birşey olurmu. Hiç de kural ihlali yapmayacağım.
Dediğim gibi, ceza alacak bir şey yapmazsanız, korkmanız gereken bir şey yok. Ne ceza yersin, ne de başka bir şey olur. Bu hareketlerini üç-dört ay sürdürürsen, daha sonrasında ceza alsan bile permaya veya bir yıllık bana sebep olmaz.
Ben 14 gün ban yedim.

1 yıl ban yemezsin, direkt perma yiyebilirsin.

AFK sık kalıyorsan, git gide ban süresi uzuyor. 1 hafta, 1 ay, bir bakmışsın perma bile yemiş olabilirsin. Bir diğer mevzu argo 1 hafta veya 1 ay olarak ban atılıyor en uzun. Küfür ise 1 yıl veya perma. Ama önce bir ay ban yemen lazım.

Ama hocam çoğu kişi ilk önce 1-2 kez 1 ay yedikten sonra 1 yıl yemiş. Hiç 1 ay veya ona yakın bir süre yemedim.
Arkadaşım 1 kere maçtan çıktığı için 2 hafta yedi 5-6 tane hesabı var oldukça ban atıyorlar arkadaşın dediği gibi perma da yiyebilirsin.

1 yıl ban yemezsin, direkt perma yiyebilirsin.

Valorant hakkında bilginiz var mıdır?

A

Artık hiç yapmazsam 1 haftada geçse üstünden olasılık kalır mı? Hala.
@TheAny

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…