Oynasana.com veya Bynogame.com gibi sitelerden daha ucuza vp alabilirsiniz. Asil vandal'ı ise marketinize geldiğinde alabilirsiniz.Selamlar,
Valorant'ta Asil Vandal'ı satın almak istiyorum. Nereden alabilirim? Teşekkürler.![]()
Bende RP almak istiyorum altın set silahlar için en güvenilir en ucuz site hangisi acabaOynasana.com veya Bynogame.com gibi sitelerden daha ucuza vp alabilirsiniz. Asil vandal'ı ise marketinize geldiğinde alabilirsiniz.
Oynasana.com iki kere 4400vp satın aldım ve anında geldi. Arkadaşlarımda aynı siteyi kullanıyor. Oynasana.com Youtuber Batuhan Büyükakkan ve MuratAbiGf'ye sponsor.Bende RP almak istiyorum altın set silahlar için en güvenilir en ucuz site hangisi acaba
Hmm o zaman deneyeyim eyvwllahOynasana.com iki kere 4400vp satın aldım ve anında geldi. Arkadaşlarımda aynı siteyi kullanıyor. Oynasana.com Youtuber Batuhan Büyükakkan ve MuratAbiGf'ye sponsor.
Sizce markete yakın zamanda gelirmi?Marketinize gelmesini beklemelisiniz. Marketteki ürünler de her gün (gece) saat 3'te yenileniyor.
Hesaptan hesaba değişiyor markete gelen günlük ürünler. Bu arada VP ve RP için Durmaplay'i tavsiye edebilirim.Sizce markete yakın zamanda gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.