Valorant'ta aşırı hırs yapıyorum

Razerss77

Yoctopat
Daha fazla  
Valorant'ta çok rank kasan biri değildim, son zamanlarda kasmak ıstedim. Bu durum beni psikolojik olarak iyi etkilemedi, aşırı hırs olmaya başladı sadece bir fotografı görmek için beynim bana emir verir gibi onu alacaksın almak zorundasın gibi düşüncelere girmeye başladım. Yapmak istemiyorum çünkü o stres beni aşırı yoruyor. Kendimi yönetemiyorum beynim ele geçirilmiş gibi hissediyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Kendimi rahatlatamıyorum ne yapmam lazım?

Hocam, kendinizi delirtmeyin. Daha iyi oynamaya çalışın. Antrenman yapın. Dikkatli aim alın. Herkes önünüzde diz çöküp ffler başlayınca rahata ereceksinizdir. (veya bir Duo bulun)

Hocam, kendinizi delirtmeyin. Daha iyi oynamaya çalışın. Antrenman yapın. Dikkatli aim alın. Herkes önünüzde diz çöküp ffler başlayınca rahata ereceksinizdir. (veya bir Duo bulun)

CS:GO'dan kalan tecrübelerim ile iyi kötü bilgim var. Klasik Online oyun sorunları oluyor, AFK kalan isteyerek satanlar. 3. defa rank maçımda kaybettim bu kadar hırs yapan biri değildim. Garip hallere girdim.

CS:GO'dan kalan tecrübelerim ile iyi kötü bilgim var. Klasik Online oyun sorunları oluyor, AFK kalan isteyerek satanlar. 3. defa rank maçımda kaybettim bu kadar hırs yapan biri değildim. Garip hallere girdim.

Raporlayın geçin hocam. Olmadı sunucunuzu değiştirin. Oyununuz bozulacağınıza, farklı dilde konuşun.

Benim maçlarda geliyor satan adam herkese açık mesaj boxuna konumumuzu falan yazıyordu kafa takma report at geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı