Valorant'ta biri adımı bulabilir mi?

• Konuyu başlatan aa2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 5.132

aa2

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ı tam gaz oynuyordum. Biri sürekli bana taktı ve sanki onunla konuşuyormuşum gibi başkalarına laf attığımı söyledi. Ben Chat'ten yazdım ama sonra çok uğraşmadım. Adam şey dedi, ben bu çocuğu tanıyorum adı da Murat (ki gerçekten). Bu olabilir mi? Nasıl olabilir anlamıyorum. Onu gruba davet edip sordum ve somut bir cevap vermedi. Dalga geçercesine cin falan dedi. Bilgisayarımda şüpheli diyebileceğim doğru düzgün dosya yok. Girdiğim sıkıntılı site neredeyse yok. Virüs yesem bile virüse ulaşabilen bir insan ile oyuna girme olasılığım kaç? Adımı sallayıp tuturma olasılığı ne? Şöyle bir olasılığı var, soyadımı falan veremedi ya da göbek adı gibi, çok fazla insanlara söylemediğim ve internette girmediğim şeyleri ama ilk adımı nasıl tutturdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ı tam gaz oynuyordum. Biri sürekli bana taktı ve sanki onunla konuşuyormuşum gibi başkalarına laf attığımı söyledi. Ben Chat'ten yazdım ama sonra çok uğraşmadım. Adam şey dedi, ben bu çocuğu tanıyorum adı da Murat (ki gerçekten). Bu olabilir mi? Nasıl olabilir anlamıyorum. Onu gruba davet edip sordum ve somut bir cevap vermedi. Dalga geçercesine cin falan dedi. Bilgisayarımda şüpheli diyebileceğim doğru düzgün dosya yok. Girdiğim sıkıntılı site neredeyse yok. Virüs yesem bile virüse ulaşabilen bir insan ile oyuna girme olasılığım kaç? Adımı sallayıp tuturma olasılığı ne? Şöyle bir olasılığı var, soyadımı falan veremedi ya da göbek adı gibi, çok fazla insanlara söylemediğim ve internette girmediğim şeyleri ama ilk adımı nasıl tutturdu?

İşin içinde bir kişisel bilgi durumu yok olsa panel diyeceğim. İlginç gerçekten. Belki sadece tesadüften ibarettir ya da eskiden tanıdığınız oyun oynadığınız biridir.

Hocam oyun da herhangi bir yerde adın geçiyor mu? Veya bu kişi arkadaşın olabilir mi yani seni trollüyor dur, veya IP adresini bulmuştur bir şekilde oradan söylemiştir

Hocam fazla kafaya takmamak lazım ben de bir isim sallamak istesem herhalde ilk Murat derdim. Paranoya olur mentalinizi çok yorar oyunlardan böyle bir bilgiye sen vermediğin sürece ulaşamaz. Belki seni tanıyan biri bile olabilir ama bence olay tamamen sallayıp tutturma.

Hocam oyun da herhangi bir yerde adın geçiyor mu? Veya bu kişi arkadaşın olabilir mi yani seni trollüyor dur, veya IP adresini bulmuştur bir şekilde oradan söylemiştir.

Eğer üst düzey bir makamda değilseniz, Türk Telekom'da yetkili birim değilseniz elinizdeki IP adresi ile hiçbir şey yapamazsınız, maksimum DDoS atarsınız, öyle IP'den adres bulma falan full hikaye, kaldı ki Türkiye'de IP adresinizi kaç kişi ile paylaşıyorsunuz.

Rastgele sallama ihtimali çok yüksek,yada sizi gerçekten tanıdı,bi husumetliniz.Çok umursamayın.

Eğer üst düzey bir makamda değilseniz, Türk Telekom'da yetkili birim değilseniz elinizdeki IP adresi ile hiçbir şey yapamazsınız, maksimum DDoS atarsınız, öyle IP'den adres bulma falan Full hikaye, kaldı ki Türkiye'de IP adresinizi kaç kişi ile paylaşıyorsunuz.

Yani hocam öyle bir şey var aslında siteler bile var bunun için IP ile enlem boylam paralel veren. Kendim denemistim doğru çıkmıştı.

Hocam oyun da herhangi bir yerde adın geçiyor mu? Veya bu kişi arkadaşın olabilir mi yani seni trollüyor dur, veya IP adresini bulmuştur bir şekilde oradan söylemiştir.

Oyunda hesapla alakalı hiçbir yerde geçmiyor oyun hesabına bağlı e postanın hiçbir şekilde geçmiyor. Bağlı olduğu hesaplarda da ismim geçmiyor. Sallama ihtimali bana düşük geliyor daha önce tanıdığım birisi olma olasılığı var. oyunda adımı bilen çok fazla kişi yok bana neden böyle yapmadığım şeyleri yapmış gibi göstermek istedi onu da anlamıyorum yani oyundaki herkesin sesi birbirine benziyor ama yine de acayip sinirimi bozdu. İlk başta sesteki insanlardan insta vb. istediğimi söyledi. Bende chatten doğrusunu yazdım (bunu yalanladım). Sonra farklı şeyler yazdı sonra kendisi kendi adına başkalarına garip sorular sordu. Bende yayında olduğunu düşünüp (lobide öyle dedi) çok umursamamıştım ama sonra ortaya şey dedi. "Biz onunla konuşuyoruz adı murat." Buradaki gariplik kimse adımı sormadı zaten iki kişi nedense çok sorgulamadı. ama adımı söylemesi bana daha çok sallamak değil de bunu biliyorum demesi gibi geldi. Özet ile adam geldi ve 3 kişini oyununu bozdu.

Oyunda hesapla alakalı hiçbir yerde geçmiyor oyun hesabına bağlı e postanın hiçbir şekilde geçmiyor. Bağlı olduğu hesaplarda da ismim geçmiyor. Sallama ihtimali bana düşük geliyor daha önce tanıdığım birisi olma olasılığı var. Oyunda adımı bilen çok fazla kişi yok bana neden böyle yapmadığım şeyleri yapmış gibi göstermek istedi onu da anlamıyorum yani oyundaki herkesin sesi birbirine benziyor ama yine de acayip sinirimi bozdu. İlk başta sesteki insanlardan Instagram vb. istediğimi söyledi. Bende chatten doğrusunu yazdım (bunu yalanladım). Sonra farklı şeyler yazdı sonra kendisi kendi adına başkalarına garip sorular sordu. Bende yayında olduğunu düşünüp (lobide öyle dedi) çok umursamamıştım ama sonra ortaya şey dedi. "Biz onunla konuşuyoruz adı Murat." Buradaki gariplik kimse adımı sormadı zaten iki kişi nedense çok sorgulamadı. Ama adımı söylemesi bana daha çok sallamak değil de bunu biliyorum demesi gibi geldi. Özet ile adam geldi ve 3 kişini oyununu bozdu.

Hocam bu arkadaş eğer sizin bir tanıdığınız değilse korkulacak çok bir şey yok, bir ergen IP adresini bulmuş ve sizinle dalga geçiyor artık alıştık, adam telefon numaramı bulmuş affedersiniz e****t reklamları yolluyor, birkaç güne sizle uğraşmayı bırakırlar dediğim gibi size çok bir zarar vermezler sizde çok takmayın yoksa böyle olaylara sinirlenip tepki verirseniz sizle daha çok uğraşırlar, ha ama derseniz ki bu benim tanıdığım değil ve bu ergen IP adresimi bulmuş, IP adresinizi sıfırlayabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı