Aynı sorun bende de var. Format attım oyunu sildim yükledim neler denedim düzelmedi bir türlü. Desteğe yazdım ;
Selamlar dostum ^-^
Hesabındaki birkaç ayardan dolayı böyle bir sorun ile karşılaşıyor olabiliriz kankacım. Gel istersen ayarlarını sıfırlamayı deneyelim. ^^
Not: Bu işlem sırasında bütün ayarların sıfırlanacağından dolayı, öncelikle oyun içi favori ses, görüntü veya tuş ayarlarını bir yerlere not et lütfen. ^^
- Öncelikli olarak C:\Users\%USERPROFILE%\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Config klasörüne gir.
Bu açık dursun; oyunu şimdilik açma.
- Bu klasörün içindeki her şeyi sil.
- Şimdi oyunu aç ama giriş yapmadan önce bu klasörün içindeki her şeyi tekrar sil.
- Şimdi kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap ve klasörün içindeki her şeyi tekrar sil.
- Alıştırma moduna girip, istediğin şekilde ayarlarını yapıp, 5-6 dakika oyna ve oyunu kapatıp çıkış yap.
Not: Oyundan çıkarken Alt+F4 değil, ESC tuşuna basıp normal şekilde "Oyundan Ayrıl" seçeneğiyle çıkış yap. Fakat VALORANT'tan çıkma, oyunu alta al, ana ekranda kalsın.
- Sonrasında, sildiğimiz o Config klasörünün tekrar oluştuğunu göreceksin. Orada bulunan Config dosyasına sağ tıkla ve özellikler seçeneğine bas. Oradaki seçeneklerden Salt Okunur seçeneğini işaretledikten sonra Uygula ve Tamam butonuna bas.
5 dakika kadar sonra tekrar oyunu açıp, ayarlarını kontrol et lütfen. ^^
Bu şekilde hesap ayarların ile ilgili sorunumuzu çözebileceğimizi düşünüyorum! (●'◡'●)
İyi haberlerini bekliyorum, görüşmek üzeree! ♥
Bu cevabı aldım. Hepsini düzgünce uyguladım. Hatta yeni bir hesapla da denedim düzelmedi. 1 maç normal diğer maç yine aynı. Şans eseri düzeliyor bozuluyor... Oyundan soğudum resmen.
Düzelmediğini söyledim tekrar geri dönüş yaptılar ;
Selamlar,
Sorunun devam etmesi oldukça can sıkıcı. :/ Senden ricam güncel Network, DxDiag ve Process dosyalarını bize gönderir misin? Sana önerdiğimiz ayarlardan sonra ne gibi bir değişiklik oldu kontrol edelim. ^^
Ayrıca aşağıdaki linkden PingPlotter bağlantı testini yapmanı rica edeceğim.
Uygulamayı indirdikten sonra aşağıdaki IP adresleri için test yapar mısın? Testi başlattıktan sonra 5 dakika kadar bekle ve sonrasında bana ekran görüntülerini gönder lütfen. ^^
Cevabını bekliyorum. ♥