Valorant'ta çökme sorunu

Receps

Hectopat
Ekran kartım güncel olduğu halde Valorant'ı açarken bana Windows 10 driveri öneriyor ama benim sistemim Windows 8.1 sl ekran kartımın kendi sistesinden en sonki driveri yükledim fakat Valorant'ta çökme oluyor. Önerdiği driveri yükleyemiyorum zaten tam olarak ne yapacağımı anlayamadım :)

Görsel atabilir misiniz hocam?

Görsel atabilir misiniz hocam?

1615506884569.png

Önerdiği driver Windows 10 için.

Hocam ben de anlamadım sitesinde Windows 10 driveri olarak geçiyor yine şansımı deneyip indirdim dediğim gibi Windows 10 için olduğundan hata verdi ekran kartım R7 240 4 GB ASUS OC neden bana bu driver i öneriyor anlamış değilim.

Hocam peki şu an oradaki sürüm olan Driver yüklü mü? Eğer öyle ise Windows 10 kurun.

Şöyle bir şey buldum doğru mu bilmiyorum lütfen yanlış ise indirmeyin daha önce AMD Driver indirmediğim için yanlış olabilir.

Buradan Windows 8.1 64-Bit seçer misiniz?

Öncelikle sosyal dışı resim paylaşmak yasak bunu belirtmek isterim.
Sanırım ekran kartının güncel olmadığını söylüyor onu kontrol edermisin?

Hocam peki şu an oradaki sürüm olan driver yüklü mü? Eğer öyle ise Windows 10 kurun.

Şöyle bir şey buldum doğru mu bilmiyorum lütfen yanlış ise indirmeyin daha önce AMD driver indirmediğim için yanlış olabilir.

Buradan Windows 8.1 64-Bit seçer misiniz?

Windows 10 kaldırmıyor PC 8.1 anca düzgün çalıştırıyor zaten önerdiği driver yüklü olamaz çünkü Windows 10 için bir driver öneriyor. Şu anki ekran kartı driverim 8.1 için son sürümde neden Valorant'da böyle bir öneri veriyor anlamış değilim zaten :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı