Valorant'ta çözünürlüğü 4:3 yapmak

numbKörKedi

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta nasıl 4:3 çözünürlük yaparım? Oyun içinde ekran ve çözünürlük kısmı değişmiyor. Çözünürlükte özel yazıyor ekran kısmında ise hiçbir şey yok.

Bildiğim kadarıyla CS'deki gibi kafalar büyümüyor. O yüzden gereksiz olabilir. Tabiki sizin isteğinize kalmış.

Tam ekran seçeneğini aktif ediniz.
tam ekran da oynuyorum fakat değişmiyor gende masaüstündede çözünürlük değişmeyi denedim o zamanda ekranın altında ve üstünde siyah barlar oluşuyor
Bildiğim kadarıyla CS'deki gibi kafalar büyümüyor. O yüzden gereksiz olabilir. Tabii ki sizin isteğinize kalmış.

Aslında isteğim biraz FPS 1024X768'e alarak.

Merhaba, sorunu bende yaşadım ve oyun dilini değişip çık gir yaptığımda (ufak bir güncelleme yapar) hep düzeldi, umarım seninki de düzelir.

Aslında düzeldi çözünürlükler falan geri geldi ama oyun ufaldı ve siyah ekranlar çoğaldı. yinede teşekkürler.
Vibrance GUI kullanın ve çözünürlüğü oradan ayarlamayı deneyin merak etmeyin ban riski 0.

Maalesef bende işe yaramadı.

Aslında düzeldi çözünürlükler falan geri geldi ama oyun ufaldı ve siyah ekranlar çoğaldı. yine de teşekkürler.

Maalesef bende işe yaramadı.

Valorant'a sağ tıklayıp özellikler de tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak diye bir şey olacak tikliyse tiki kaldır tikli değilse maalesef çözüm bilmiyorum.
Valorant'ta nasıl 4:3 çözünürlük yaparım? Oyun içinde ekran ve çözünürlük kısmı değişmiyor. Çözünürlükte özel yazıyor ekran kısmında ise hiçbir şey yok.

Oyunu silip yüklemeyi denesen? Dalga geçermiş gibi geliyor, fakat bazen küçük ve saçma şeyler çözüm olabiliyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…