Çınar Çelik
Hectopat
Valorant'ta 60 FPS alıyorum ve az kill alıyorum. Ve spray ve One tapı ilmiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Windows 11 daha stabilFPS'ini yükseltmek için modlu Windows sürümlerini dene, AtlasOS, GhostSpectre, Windows 10 Lite gibi.
Şu poligon mapinde aim çalışın kesinlikle. Gerçekten de çok faydası oluyor özellikle şu mapin dış tarafındaki dronları hızlı hızlı vurmaya çalışın.Valorant'ta 60 FPS alıyorum ve az kill alıyorum. Ve spray ve One tapı ilmiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Valorant'ta 60 FPS alıyorum ve az kill alıyorum. Ve spray ve One tapı ilmiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Belirttiğim gibi modlu sürümler W11'den her türlü fazla FPS sağlayacaktır.Windows 11 daha stabil
Hayır değil. Tam tersi oyun testlerinde veya performans testlerinde Windows 10 önde. Windows 11'de ben sık sık bazı uygulamalarda çökme yaşadım. 1 2 ay önce Windows 10'a geçtim.Windows 11 daha stabil
Windows 11 Karalı Sürümde 70 FPS ve üstüne çıkıyor ve sabit fps alıyorum dalgalı değil fps ancak Modlu Windows 10 ve Windows 10'da FPS 30+ çıkmıyor ve dalgalanıyor.Hayır değil. Tam tersi oyun testlerinde veya performans testlerinde Windows 10 önde. Windows 11'de ben sık sık bazı uygulamalarda çökme yaşadım. 1 2 ay önce Windows 10'a geçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.