Valorant'ta dava edilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

erenkowicz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen derecesiz bir maç girdim arkadaşımla sonra oynuyorduk güzelce bizim takımdaki neon beni sıkıştırıp şok atmaya başladı. Takımda trol idi zaten sonra bende zehir atmaya başladım zehirden de ikimizde bir turda öldük sonra seni "mahkemede süründüreceğim" falan demeye başladı bir şey yapamaz değil mi?
Herhangi bir küfür etmedim, sesli sohbette bile konuşmadım aklıma takıldığı için soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar geçen derecesiz bir maç girdim arkadaşımla sonra oynuyorduk güzelce bizim takımdaki neon beni sıkıştırıp şok atmaya başladı. Takımda trol idi zaten sonra bende zehir atmaya başladım zehirden de ikimizde bir turda öldük sonra seni "mahkemede süründüreceğim" falan demeye başladı bir şey yapamaz değil mi?
Herhangi bir küfür etmedim, sesli sohbette bile konuşmadım aklıma takıldığı için soruyorum.

Bir şey olmaz bence ne olacak kardeşim.

Hiçbir şey olmaz. Zaten o başlatmış en fazla uyarı falan alırsınız saboteden.

Seni süründürür mahkeme yollarında. Allah'ım ya 😀. Hiçbir şey olmaz.

Ne mahkemesi ya oyunda sizi şok etti diye mahkeme mi? Hakimlerin zaten işi gücü yok sizin oyununuza bakacak :)

Hocam sizi korkutmak için demiştir oyundan dolayı sizi mahkemede süründüreceğim demesi sanki anlık sinirden gibi geldi bana.

Hocam inanmayın böyle kurusıkı laflara. LoL'de neler neler oluyor kimse dava falan etmiyor. En fazla uyarı falan alırsınız Valorant'ta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı