Valorant'ta dereceli maçlarda adam vurulmuyor

Dolunay07

Hectopat
Daha fazla  
Diamond olan ve diamond rankta 25 civarı vuran arkadaşımla 1V1 attığımda çok güzel vuruşlar yapıp gerçekten arkadaşımı kudurtacak kadar farklar atabiliyorum ancak ranked maçlarda ya da herhangi maçlarda adam vuramıyorum. Arkadaşım çok sinirlendi ve benim ile Valorant oynamıyor, ne yapmam lazım, nasıl maçlarda adam vurabilirim?

Vuruşlar olarak her seferinde HS vurup tepki vermesine fırsat bile vermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diamond olan ve diamond rankta 25 civarı vuran arkadaşımla 1V1 attığımda çok güzel vuruşlar yapıp gerçekten arkadaşımı kudurtacak kadar farklar atabiliyorum ancak ranked maçlarda ya da herhangi maçlarda adam vuramıyorum. Arkadaşım çok sinirlendi ve benim ile Valorant oynamıyor, ne yapmam lazım, nasıl maçlarda adam vurabilirim?

Arkadaşınla birlikte ranked girince şımarıyorsun demek ki.

Ben bronzken plat arkadaşımı yeniyordum ama platları yenemiyordum aim ile ilgisi yok Ascent'te atıyorsunuzdur vs yi aim koyup bekliyorsun o yüzden basit vuruyorsun.
Vs atarken rank düşme derdi olmadığı için rahatsız ama derecelide ölmeye falan korkuyorsundur o yüzden vuramıyorsundur.
Tüm olay stres yani daha rahat oyna.

İlk olarak yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Onun haricinde ise sadece aim yetmez oyun içi stratejilerinizde önemlidir. Adamın infosunu aldıysanız üzerine "ben bunu vururum" diye koşmayın, peek atın nerede olduğunu görürseniz. tahminlerde bulunun bazen pre-fire atın. Smoke, flash ve diğer skilleri nasıl kullanacağınızı öğrenin. Artı olarak e-spor maçlarını izleyin inanılmaz katı sağlar.

Öncelikle ilk tavsiyem o arkadaş ile arkadaşlığını sonlandırmak olacaktır. Valoranttaki sorununa gelecek olursak dereceli oyundaki fpsini kontrol et 1v1 deki fps ile 5v5 deki fps aynı olmayabilir yaani sistemin ile ilgili bir sorun olabilir. Hayır 5v5'de de oyun akıcı diyorsan oyunda kendini rahat hisset günlük sabit şekilde ölüm maç at aimin gelişir. + Aim konusunda rankına göre yetersiz hissediyorsan gelişme sürecindeyken takımına destek olmak için destek karakterleri alıp 1-2 lineup ezberlersen iyi olur bence.

Gamesense, oyun içi kararlar, Crosshair placement hepsi önemli rankedda. 1V1'de sadece aim fight atıyorsunuz skill kullanımı yok mesela.

Arkadaşınla birlikte ranked girince şımarıyorsun demek ki.

Şımardığımı nereden çıkartıyosun? İkimizde mikrofon kapatıp oynuyoruz ya da birlikte hardtry deniyoruz. Bilip bilmeden laf atmanın manası yok.

Öncelikle ilk tavsiyem o arkadaş ile arkadaşlığını sonlandırmak olacaktır. Valorant'taki sorununa gelecek olursak dereceli oyundaki FPS'ini kontrol et 1V1'deki FPS ile 5V5'teki FPS aynı olmayabilir yaani sistemin ile ilgili bir sorun olabilir. Hayır 5V5'te de oyun akıcı diyorsan oyunda kendini rahat hisset günlük sabit şekilde ölüm maç at aimin gelişir. + aim konusunda rankına göre yetersiz hissediyorsan gelişme sürecindeyken takımına destek olmak için destek karakterleri alıp 1-2 lineup ezberlersen iyi olur bence.

Çok şükür sistemi 2K çözünürlükte 200 FPS veriyor. Her türlü arkadaşımın tavsiyelerinin birkaçı ajan değiştirme vb. oldu. Gekko'yu oynayamamıştım çok fazla Sage'ye geçince daha rahat ettim ve daha çok adam vurmaya başladım. Şu anda eskisine göre biraz daha iyiyim. Ancak şu anki tek eksiğim zamanında peeklememe ve stres yapma gibi durumlar oluyor. Ancak Clutch durumuna kaldığımda 1V4 gibi zorlu durumlardan çok rahat çıkıp roundu kazandırabiliyorum nasıl oluyor bu.

Son düzenleme:
Şımardığımı nereden çıkartıyosun? İkimizde mikrofon kapatıp oynuyoruz ya da birlikte hardtry deniyoruz. Bilip bilmeden laf atmanın manası yok.

Çok şükür sistemi 2K çözünürlükte 200 FPS veriyor. Her türlü arkadaşımın tavsiyelerinin birkaçı ajan değiştirme vb. oldu. Gekko'yu oynayamamıştım çok fazla Sage'ye geçince daha rahat ettim ve daha çok adam vurmaya başladım. Şu anda eskisine göre biraz daha iyiyim. Ancak şu anki tek eksiğim zamanında peeklememe ve stres yapma gibi durumlar oluyor. Ancak Clutch durumuna kaldığımda 1V4 gibi zorlu durumlardan çok rahat çıkıp roundu kazandırabiliyorum nasıl oluyor bu.

O zaman ya taktik bilmiyorsun dümdüz koşup adam vurmaya çalışıyorsun ya da yeteneksizsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı