Valorant'ta diff ne demek?

• Konuyu başlatan Tuna00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.068

Tuna00

Hectopat
Daha fazla  
Az önce Spike'a hücum modunda maçı 4-1 kazandık ve ben takımımı taşıdım MVP oldum. Omen oynuyordum bu maçta ve maç sonu karşı takımın Raze'i chate ‘'Omen diff" yazdı. Bu ne anlama geliyor? İyi bir şey mi kötü mü?

Diff demek bir takım oyuncusunun diğer takım oyuncusundan daha iyi olduğunu belirtmek için kullanılır. Yani Raze sizi, kendi takımındaki Omen'den daha iyi oynadığınızı belirtmek için Omen diff yazmış. Team diff te yazılıyor bazen bu da bizim takım sizden iyi veya sizin takım bizden iyi demek için kullanılıyor.

Difference anlamına gelir hocam. Karşı tarafın Omen'ıyla sizin takımın Omen'ı arasındaki farktan bahsediyor yani. Siz iyi oynamışsınız anladığım kadarıyla. Kendi takımındaki Omen'la sizi karşılaştırmış. Muhtemelen rakibinizdeki Omen kötü bir oyun geçirdi

Difference anlamına gelir hocam. Karşı tarafın Omen'ıyla sizin takımın Omen'ı arasındaki farktan bahsediyor yani. Siz iyi oynamışsınız anladığım kadarıyla. Kendi takımındaki Omen'la sizi karşılaştırmış. Muhtemelen rakibinizdeki Omen kötü bir oyun geçirdi
Sağolun hocam.

Hocam şimdi baktım da karşı takımda omen yokmuş? Farklı bir anlamı daha mı var? Sanırım rakibi aşağılamak ve moralini bozmak için de kullanılıyordu bu diff.

Üstteki yorumlara özetle toksiklik yapmış, maksimum Valorant oyuncusu. Böyle tiplere pek aldırış etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı