Valorant'ta diff ne demek?

• Konuyu başlatan Tuna00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.071
@Tuna00, değil. Sizi aşağılamak için söylemiş. Kötü oyuncu imasında bulunmuş size.

Hocam şimdi baktım da karşı takımda omen yokmuş? Farklı bir anlamı daha mı var? Sanırım rakibi aşağılamak ve moralini bozmak için de kullanılıyordu bu diff.
Hocam siz Omen olarak iyi oynamışsınız. Demek ki kazanmanızda etkili olmuşsunuz. İyisin demek istemiş size. Bu kadar

@DocKelwin, konuyu şimdi dikkatli okuyunca fark ettim. Konu sahibinin oyunu kaybettiğini sanmıştım. Eğer siz iyi oynadığınız için size Omen diff demişse karşı takımdan iyi olduğunuzu kastetmiştir. Eğer kötü oynadıysanız da karşı takımdan daha kötü olduğunuzu, bunu da aşağılamak için aşağılayıcı tavırla söylemiştir.

@DocKelwin, biliyorum. Konu sahibinin oyunu kaybettiğini sanmıştım, yorumumu düzenledim. Düzenlenmiş halini okuyabilirsiniz.

@DocKelwin, konuyu şimdi dikkatli okuyunca fark ettim. Konu sahibinin oyunu kaybettiğini sanmıştım. Eğer siz iyi oynadığınız için size Omen diff demişse karşı takımdan iyi olduğunuzu kastetmiştir. Eğer kötü oynadıysanız da karşı takımdan daha kötü olduğunuzu, bunu da aşağılamak için aşağılayıcı tavırla söylemiştir.

Ha okey hocam. Ben geçen gün Sage'e öldüğümde Sage bana Sage diff diyordu. ( bende Sage oynuyordum )

@Tuna00, onu kötülemek manasıyla demiştir. Karşı takımdaki Sage oyuncusundan daha kötü olduğunuz, size aşağılayıcı tavırla söylenmiş. Riot Games oyunlarının kitlesi genel olarak böyle. Umursamamak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı