Valorant'ta Discord sohbetteyken FPS düşüşü

Bonarieta

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar.
Bilgisayarımın özellikleri yeterince iyi (bence). Valorant oynuyorum, hiçbir sorun yok (Discord açıkken bile) fakat ne zaman sesli sohbete girsem FPS'im düşüyor. FPS kısıtladım. Monitörüm 75 Hz. 60-50'lere düşüyor. Normalde 80-120 arası alıyorum (FPS kısıtlamazsam).

Not: Donanım ivmesi kapalı, arayüzü etkinleştirmekle de alakası yok, denedim. Üstelik önceliği düşük görev yöneticisinde. Bu arada görev yöneticisinde böyle 5-6 tane discord.exe gösteriyor. Onunla alakası olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemini tam belirtseydin belki daha iyi yardımcı olabilirdik. Discord'un arkada RAM kullanımı oldukça fazla. Belki o yüzden drop yiyor olabilirsin, ya da sesli sohbette olduğun için Discord işlemci yükünü daha fazla alıyordur. Oynadığın oyun için görev yöneticisinden ayrıntılar kısmına gel, ardından görev önceliğini en yüksek yap. Belki yardımcı olabilir.

Sistemini tam belirtseydin belki daha iyi yardımcı olabilirdik. Discord'un arkada RAM kullanımı oldukça fazla. Belki o yüzden drop yiyor olabilirsin, ya da sesli sohbette olduğun için Discord işlemci yükünü daha fazla alıyordur. Oynadığın oyun için görev yöneticisinden ayrıntılar kısmına gel, ardından görev önceliğini en yüksek yap. Belki yardımcı olabilir.
Ramim 16 GB. Deneyeyim teşekkürler.
Oyun içindeyken işlemci kullanımı nedir ?
Oyun eskiden %30-40 arası kullanıyordu. Ben sildim geri yükledim. Bu aralar %5 ile %20 arasında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı