kulluk Zeptopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi. Oyunun dokuları yüklenmiyor ve kalıyor böyle, fakat doku kalitesini yükseğe çekince sorun kayboluyor. Kaliteyi yüksekte tutmayı isterdim fakat bazen drop giriyor ve oynanılmaz oluyor. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri 9.png 1,6 MB · Görüntüleme: 122
Başlıkta da belirttiğim gibi. Oyunun dokuları yüklenmiyor ve kalıyor böyle, fakat doku kalitesini yükseğe çekince sorun kayboluyor. Kaliteyi yüksekte tutmayı isterdim fakat bazen drop giriyor ve oynanılmaz oluyor. Ne yapabilirim?
KS KS kulluk Zeptopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #11 Denixxt dedi: İnternetinden dolayıdır büyük ihtimalle bende de böyle oluyor bazen. Genişletmek için tıkla... ethernet kullanıp ortalama 18 ms alıyorum Artı 0 Eksi
Denixxt dedi: İnternetinden dolayıdır büyük ihtimalle bende de böyle oluyor bazen. Genişletmek için tıkla... ethernet kullanıp ortalama 18 ms alıyorum
Denixxt Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #12 kulluk dedi: Ethernet kullanıp ortalama 18 ms alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende 21 ms almama rağmen 23'e çıkınca oyun kasmaya başlıyor ve dokular belli bir süre bozuluyor. Artı 0 Eksi
kulluk dedi: Ethernet kullanıp ortalama 18 ms alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende 21 ms almama rağmen 23'e çıkınca oyun kasmaya başlıyor ve dokular belli bir süre bozuluyor.
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 22 Ağustos 2024 #13 kulluk dedi: yok hocam değil.. youtuberlardan görebilirsiniz doku kalitesi düşükteyken böyle düşmüyor Genişletmek için tıkla... ben en yüksek 1920x1080 kullanıyorum ilginç bir durum Artı 0 Eksi
kulluk dedi: yok hocam değil.. youtuberlardan görebilirsiniz doku kalitesi düşükteyken böyle düşmüyor Genişletmek için tıkla... ben en yüksek 1920x1080 kullanıyorum ilginç bir durum
Sheriff Bigby Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #14 Çözebildin mi, bende aynı sorunu alıyorum dokular düşükteyken menüde silahlar bile yüklenmiyor yükseğe çekince düzeliyor ama bu sefer FPS düşmesi yiyorum bir de dokular düşükteyken oyunda çöküyor mu sende, son olarak ekran kartın ne benimki HD 7850. Artı 0 Eksi
Çözebildin mi, bende aynı sorunu alıyorum dokular düşükteyken menüde silahlar bile yüklenmiyor yükseğe çekince düzeliyor ama bu sefer FPS düşmesi yiyorum bir de dokular düşükteyken oyunda çöküyor mu sende, son olarak ekran kartın ne benimki HD 7850.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.416 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #15 Normal diyenler için kesinlikle söylüyorum bu normal değil hocalarım. Unlost fps arttırmadan sonra bile böyle olması abzürt. Artı 0 Eksi
Normal diyenler için kesinlikle söylüyorum bu normal değil hocalarım. Unlost fps arttırmadan sonra bile böyle olması abzürt.
3 395679 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 265 Çözümler 5 29 Ağustos 2024 #16 kulluk dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi. Oyunun dokuları yüklenmiyor ve kalıyor böyle, fakat doku kalitesini yükseğe çekince sorun kayboluyor. Kaliteyi yüksekte tutmayı isterdim fakat bazen drop giriyor ve oynanılmaz oluyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sen evde değilken unlost eve girip bilgisayara el mi attı acaba. Artı 0 Eksi
kulluk dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi. Oyunun dokuları yüklenmiyor ve kalıyor böyle, fakat doku kalitesini yükseğe çekince sorun kayboluyor. Kaliteyi yüksekte tutmayı isterdim fakat bazen drop giriyor ve oynanılmaz oluyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sen evde değilken unlost eve girip bilgisayara el mi attı acaba.