Valorant'ta DPI kaç olmalı?

asfaloth5

Hectopat
Daha fazla  
Laptop kullanıcısıyım. Farem küçük ve fareyi çevirmek için çok fazla alanım yok. Farem Logitech G300.mouse DPI değerim 1000 ve oyun içi hassasiyet değerim 0,5.sizce ideal mi? Bana ideal değilmiş gibi geliyor çünkü 180 derece arkamı dönerken bile zorlanıyorum.

Laptop kullanıcısıyım. Farem küçük ve fareyi çevirmek için çok fazla alanım yok. Farem Logitech G300.mouse DPI değerim 1000 ve oyun içi hassasiyet değerim 0,5.sizce ideal mi? Bana ideal değilmiş gibi geliyor çünkü 180 derece arkamı dönerken bile zorlanıyorum.
Hocam benimde sizin gibi alanım dar ve G300S kullanıyorum. 2500 DPI 0.75 ayarında gayet memnunum.

Bu tamamen sizin rahatlığınız ile alakalı hocam. Biz şu yüksek şu düşük olur dersek yanlış olur. Deneme yanılma yaparak sizin için en idealini bulabilirsiniz. Şahsen 400DPİ 0.155 Sens kullanıyorum. Arkamı geçin yanıma dahi bazen zor dönüyorum. Ama kendimi en rahat hissettiğim ayar bu...

400DPI 0.21 kullanıyorum ama en iyisi sizin deneyip kendinizi hangisinde rahat hissettiğiniz hocam.

1600 ile başladım ben sonra deneye deneye 800 DPI 0.35 sense geçtim deneme bulma ile ancak kendinize uygun bulabilirsiniz benim de fareyi çevirecek yerim yok ama alıştım.

Tamamen rahatlığınıza göre ben mesela 750 DPI 0.22 sensle oynuyorum kimine göre yanına bile dönmek zorken gayet güzel bir şekilde oynatıyor beni sizde deneme yanılma yaparak en iyisini bulun derim.

800 DPI 0.27 kullanıyorum ama ille de benimkine benzer bir hassasiyet kullanmak zorunda değilsiniz. Kullandığınız hassasiyet, mouse boyutuna, tutuş şeklinize ve bilek ya da koldan oynamanıza bağlı olarak değişebilir, DPI olarak da 1600'ün üstüne çıkmanıza pek gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı