Valorant'ta Dsound.dll hatası

İşletim sistemi
Windows 10

hayruaga

Centipat
Daha fazla  
Evet, bugün oyuna girdikten sonra 10 dk ana ekranda bekledim; işim vardı, geldiğimde oyundan atmıştı ve dsound.dll hatası veriyordu. Bilgisayarı kapattım, açtım; sonra Valorant’ı Riot Games’ten repair yaptım. Oyuna tekrar girdim, 1 dk sonra tekrar aynı hatayı verdi. Tekrar oyundan çıktığımda ise mavi ekran yedim. Bilgisayarı kapatıp açtım, Google’da dsound.dll hatasını araştırırken bir kez daha mavi ekran yedim. O dakikadan beri PC’yi açmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugcheck altında bir hata daha olması lazım. Orada detaylı olarak hangi dosyadan kaynaklı olduğu yazar. memory.dmp dediği sonrasında oluşturduğu dump dosyasıyla alakalı bir durum. Windows içindeki dump dosyasına aktarmaya çalıştığı zaman gösterir bunu.

Bugcheck altında 1001 yazıyor detayli hata kodu ise 0x0000001a (0x0000000000041792, 0xffffd4bffcb15f40, 0x0080000000000000, 0x0000000000000000)

Bugcheck altında 1001 yazıyor detayli hata kodu ise 0x0000001a (0x0000000000041792, 0xffffd4bffcb15f40, 0x0080000000000000, 0x0000000000000000)

Bugcheck altında başka hata yok mu? Sadece tek hata mı var? Bu şekilde bulamayız. Alt alta 2 hata şeklinde göstermesi gerek. Eğer ki tek hata varsa SSD hatayı yazamayacak kadar büyük bir sorun yaşamış demektir.

Bugcheck altında başka hata yok mu? Sadece tek hata mı var? Bu şekilde bulamayız. Alt alta 2 hata şeklinde göstermesi gerek. Eğer ki tek hata varsa SSD hatayı yazamayacak kadar büyük bir sorun yaşamış demektir.

Windows gunluklerinden sisteme geldim sistemde ilk bas 00:21:49 da kernel-general hatası almışım olay kimliği 5
Ondan önce işe 00:01:49 da bugcheck hatasını almışım olay kimliği 1001 ayrıntılarda önce daha yeni attığım detaylı hata kodu bulunuyor sonra memory.dmp dosyasi yazıyor ondan sonra c34943d8-5540-4806-b124-46bfe5fb883d yazıyor.

C:\Windows\Minidumps\ içine minidump dosyası oluşmuş mu bakar mısınız? Oluşmuşsa minidump dosyasını gönderin inceleyeyim. Orada hata net olarak bellidir o zaman.

Tabii. Bildirim geldiğinde müsait olursam bakarım.

Daha yeni bilgisayari açtım Google falan girdim bazı hatalar verdi şu an hatırlamıyorum daha sonra bilgisayari kapatıp açtım ayarlara girdim Windows güncelleme yerine girse bile bir şey gözükmüyordu bayağı bir denedim olmadı sonra yine bazı hatalar verdi olay görüntuleyicisini açmaya çalıştım açılmadı bilgisayari tekrar kapatıp açmaya çalışırken mavi ekran yedim hata kodu fltmgr.sys buydu SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatasida yazıyordu bunun üzerine bir daha kapatıp açtım açtığımda ayarlara girmeye çalıştım ama ayarlara hiç girmedi Google falan açılmadı açılan uygulamalar ise 1 2 dk sonra kapandı o dakikadan beri PC'yi acmiyorum.

Daha yeni bilgisayari açtım Google falan girdim bazı hatalar verdi şu an hatırlamıyorum daha sonra bilgisayari kapatıp açtım ayarlara girdim Windows güncelleme yerine girse bile bir şey gözükmüyordu bayağı bir denedim olmadı sonra yine bazı hatalar verdi olay görüntuleyicisini açmaya çalıştım açılmadı bilgisayari tekrar kapatıp açmaya çalışırken mavi ekran yedim hata kodu fltmgr.sys buydu SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatasida yazıyordu bunun üzerine bir daha kapatıp açtım açtığımda ayarlara girmeye çalıştım ama ayarlara hiç girmedi Google falan açılmadı açılan uygulamalar ise 1 2 dk sonra kapandı o dakikadan beri PC'yi acmiyorum.

Temiz format atar mısınız? Bahsettiğiniz her sorun birbirinden farklı. Her şey olabilir şu an bahsettiklerinize göre. Memtest ile RAM belleği test edin. SSD sağlık durumunu kontrol edin. Sisteminize güç veren güç kaynağını farklı bir güç kaynağı ile değiştirin. 12-14. nesil Intel işlemci kullanıyorsanız farklı bir işlemci deneyin. Çok fazla açık kapılı bir sorun gibi görünüyor. Bunları sırayla denemek bile gerekebilir. En azundan buraya dump dosyalarını paylaşsaydınız bir miktar oradan sorunları analiz ederdik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı