Valorant'ta rendering scale 100 iken 50-55 FPS civarlarında alıyorum sonra rendering scaleyi 70'e düşürdüm hala aynı FPS'ler en fazla 3 FPS artmıştır. Sonra çözünürlüğü düşüreyim dedim daha da düşüyor. (V-Sync falan her şey kapalı | laptop i3-3110m/geforce 710m))
Oyunun dosyalarından ayarladığım rendering scale kısmını 100 yaptım normale döndü yani ve FPS artışı oldu. Sanırım o ayarı oynadığım için bir şeyler doğru olmuyordu. Yorumlariniz için teşekkür ederim.
Valorant'ta rendering scale 100 iken 50-55 FPS civarlarında alıyorum sonra rendering scaleyi 70'e düşürdüm hala aynı FPS'ler en fazla 3 FPS artmıştır. Sonra çözünürlüğü düşüreyim dedim daha da düşüyor. (V-Sync falan her şey kapalı | laptop)
Valorant'ta rendering scale 100 iken 50-55 FPS civarlarında alıyorum sonra rendering scaleyi 70'e düşürdüm hala aynı FPS'ler en fazla 3 FPS artmıştır. Sonra çözünürlüğü düşüreyim dedim daha da düşüyor. (V-Sync falan her şey kapalı | laptop)
Hocam bende aynı durumdan mağdurdum uzun araştırmalarım sonucu bayağı bir FPS arttırabildim sırasıyla yazacağım buraya fakat önce bir şey sormam gerekli FPS arttırmayı oyun içinden mi yapayım çünkü bilgisayar içinden'de bildiklerim var bunu belirtirseniz ona göre bir liste yapmak isterim.