Valorant'ta ekran takılı kalıyor

İşletim sistemi
Windows 11

jaqeuin

Centipat
Daha fazla  
Oyuna giriyorum, ve alttaki klasik ekran geliyor ancak burada kalıyor. Yalnızca görsel olarak çünkü arka planda sağdaki arkadaşlar sekmesinin sesi, yukarıdaki oyna koleksiyon vs. gibi butonlar var. Birkaç kez Alt Tab attığım zaman düzeliyor ancak tek seferlik. Tekrar son hangi ekrana geldiyse orada kalıyor sebebini bilen var mı?

1739797651411.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna giriyorum, ve alttaki klasik ekran geliyor ancak burada kalıyor. Yalnızca görsel olarak çünkü arka planda sağdaki arkadaşlar sekmesinin sesi, yukarıdaki oyna koleksiyon vs. gibi butonlar var. Birkaç kez Alt Tab attığım zaman düzeliyor ancak tek seferlik. Tekrar son hangi ekrana geldiyse orada kalıyor sebebini bilen var mı?

Eki Görüntüle 2425976

Sistem nedir?

Alt Tab yapıp önce oyunu pencereli moda alın sonra "tam ekran pencereli" seçeneğini seçin böyle oynayın isterseniz çözünürlüğü de değiştirebilirsiniz. Başka bir seçenek ise Valorant-Win64-Shipping i bulup uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak'ı seçebilirsiniz belki işe yarayabilir.

Alt Tab yapıp önce oyunu pencereli moda alın sonra "tam ekran pencereli" seçeneğini seçin böyle oynayın isterseniz çözünürlüğü de değiştirebilirsiniz. Başka bir seçenek ise Valorant-Win64-shipping i bulup uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak'ı seçebilirsiniz belki işe yarayabilir.

Hepsini yaptım yine aynı sorunu alıyorum maalesef.

Herhangi bir değişiklik olmadı hocam.

Son düzenleme:
Hepsini yaptım yine aynı sorunu alıyorum maalesef.

Herhangi bir değişiklik olmadı hocam.

Bu konudaki adımları uygulayın. Sorun çözülmez ise Riot destek iletişime geçin.

Eki Görüntüle 2425976
Kankam bu hata yüzünden yeni laptop almıştım ve riot desteğin bile çözemediği saçmalık yüzünden oyuna ciddi ciddi 8 ay boyunca giremedim.
Cevabını söylüyorum iyi dinle.
Oyun çözünürlükten dolayı bug'a giriyor sürekli. Senin yapman gereken tek şey
Sol Alt + Enter tuşuna basmak. Rica ederim şimdiden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı