Çözüldü Valorant'ta en iyi klip alma programı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

253662

Hectopat
Arkadaşlar ekran kartım AMD, çok FPS düşürmeyen güzel bir ace ya da ekstra yaptıktan sonra klip almak istediğimde alabileceğim bir program önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Insights Capture kesinlikle. Oto save olması ve 720p kayıtta neredeyse performansa etkisi olmaması tercih sebebi. R5 3600X ve 2060 Super 1080p kayıtlar alıyordum.

Insights Capture.

OBS yaptığın ayara ve sistemin iyi olmasına göre düşürüyor. Kötü olan sistem her yerde kayıp yaşar.

Sistemim iyi 500 FPS alıyorum da yine de niye düşürsün? :D

Bunu mu önerirsiniz? Google'a best recorder Game yazınca bir sürü program çıkıyor da.

Aslında sanırım NVIDIA progra mıydı oyunda güzel bir an olunca geriye dönük 10 dk falan kaydedebiliyorlardı böyle bir şey daha çok işime yarar.

Sistemim iyi 500 FPS alıyorum da yine de niye düşürsün? :D

Bunu mu önerirsiniz? Google'a best recorder Game yazınca bir sürü program çıkıyor da.

Aslında sanırım NVIDIA progra mıydı oyunda güzel bir an olunca geriye dönük 10 dk falan kaydedebiliyorlardı böyle bir şey daha çok işime yarar.
Evet. Overwolf üzerinden kayıt halan herhangi bir yazılımı öneririm fakat Overwolf içerisindeki yazılımlar arasından bunu spesifik olarak öneririm. Medal.tv'de kullandım ama online'a yükleme muhabbetini bunun kadar rahat bulamadım.

Bu oyunu ciddiye alarak oynayan, gelişmek isteyen kişiler içinde özellikleri var. Not düşmek gibi. Yaptığın hataları videolarını izleyip dakikalara not düşüp klipleri anlamlandırmak ve benzeri şeyleri yapabiliyorsun. Çoğu kişi için bu tarz özellikler gerekli olmayabilir ama olması bir artı. Sunucularına yüklediğin maçlarda da yine kill/death/assist timestampleri oluyor.

Mesela, bu videoyu incelersin, eski bir videom, sağda bıraktığım commenti görebilirsin, altta ise çizimle ilgili şeyler var ve timestampler de var;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı