Valorant'ta eski aime dönemiyorum

ViolenT

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar, merhaba yaklaşık 3.5 aydır bu sorunu yaşıyorum 2-3 sezon öncesine kadar immortal 3Ü zorlamıştım fakat şu an hiçbir şekilde vuramıyorum eskiden 25 30 atarken şimdi Max 15 19 arası vuruyorum neden sizce bir fikri olan var mı ya da çözümü olan var mı? Dip not: Şu an yücelik 2 90lpyim.
Ve beni aşırı şekilde üzüyor bu durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, merhaba yaklaşık 3.5 aydır bu sorunu yaşıyorum 2-3 sezon öncesine kadar immortal 3Ü zorlamıştım fakat şu an hiçbir şekilde vuramıyorum eskiden 25 30 atarken şimdi Max 15 19 arası vuruyorum neden sizce bir fikri olan var mı ya da çözümü olan var mı? Dip not: Şu an yücelik 2 90lpyim.
Ve beni aşırı şekilde üzüyor bu durum.

Oyunlarda önemli olan mentalite ne kadar iyi oynarsan oyna buraya yazacak kadar sinirlerin bozulduysa bir şey başaramazsın sakin ol emin adımlarla hareket et ciddiyim işe yarıyor.

Ben bu durumda olduğum zaman Pro oyuncuların oynayışlarını izliyorum. Movement tazeliyorum vesaire. Çok daha iyi hissettiriyor bu durum, öneririm hocam.
Her gün gece gelince izlerim videoları fakat bi işe yaramıyorlar

Oyunlarda önemli olan mentalite ne kadar iyi oynarsan oyna buraya yazacak kadar sinirlerin bozulduysa bir şey başaramazsın sakin ol emin adımlarla hareket et ciddiyim işe yarıyor.
Kanka inan mentalimin maks olduğu zamanda da oynuyorum 17 18 vurduğumu görünce kötüleştiğimi biliyorum eskiden smurf sadece plat dia eloda 50 60 ı bulurdum şimdi max 30

Daha çok oynamaktan başka çözüm yok gibi.
Günde 5 saat falan oynuyorum

Mesela yarım saat önce girdim 5 vurdum çıldırıyorum kanka bu durum konusunda :(

Rakiplerin güçlü.
Kanka alakası yok 2 3 sezon öncesine kadar e sporcular ile aynı oyuna denk geldiğim de oluyordu diff atıyordum onlara öyle düşün fakat şu an çöpe dönmüş bir şekilde aimim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı