Bloody marka mousumda vandal sekmeme macrosunu sanırım 1 yıldır falan kullanıyorum hiçbir şey olduğu ve olacağı yok zaten tespit edilmesi imkansıza yakın sonuçta herkesin dediği gibi bir ekipman avantajı bu o zaman 240Hz monitörlerde yasak.
Bloody marka mousumda vandal sekmeme macrosunu sanırım 1 yıldır falan kullanıyorum hiçbir şey olduğu ve olacağı yok zaten tespit edilmesi imkansıza yakın sonuçta herkesin dediği gibi bir ekipman avantajı bu o zaman 240Hz monitörlerde yasak.
O zaman her oyuna makro ayarlayalım sonuçta mouse üreticisi buna izin vermiş, üreticinin izin vermesi oyun kurallarının izin vereceği anlamına gelmiyor, Minecraft'ta serverlarda makro yüzünden banlanmaktan hiçbir farkı yok bu olayın.
O zaman her oyuna makro ayarlayalım sonuçta mouse üreticisi buna izin vermiş, üreticinin izin vermesi oyun kurallarının izin vereceği anlamına gelmiyor, Minecraft'ta serverlarda makro yüzünden banlanmaktan hiçbir farkı yok bu olayın.
Valorant'ta macro dediğin vandal sekmesini tutturmak. Bu bazen avandaj olmaktan çıkıyor çünkü mouse kendini otomatikman aşağıya çekiyor sekme yukarı doğru gittiği için şimdi adamlar boyun ve göğüs hizasına nişan alıp ateş ettiğinden kontrolsüz otomatikman bir mermi kafaya gidiyor ama senin makrolu mouse un yüzünden aynı yere nişan alman dezavantaj çünkü daha da aşağıya çektiriyosun nişangahı kafanın üstüne nişan almayı öğrenmen gerekecek öyle aman aman makro yaptım 50 kill aldım asla olamayacak bir şey sende yoksa bir şeyler dünyanın en iyi makrosu bile seni kurtaramaz yani yine alıştırma ve antrenman yapman gerekecek.