Hocam bende de asus marka var programı var kendisinin makro ayarlama sekme var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum siz biliyor musunuz?Bloody marka mousumda vandal sekmeme macrosunu sanırım 1 yıldır falan kullanıyorum hiçbir şey olduğu ve olacağı yok zaten tespit edilmesi imkansıza yakın sonuçta herkesin dediği gibi bir ekipman avantajı bu o zaman 240Hz monitörlerde yasak.
Malasef hocam bloody de yardımcı olurum ama diğerleri hakkında en ufak fikrim yokHocam bende de asus marka var programı var kendisinin makro ayarlama sekme var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum siz biliyor musunuz?
Poligonda ve Aim Lab üzerinde çok çalıştım ancak maç içerisinde elim hep kayıyor ve "sadece tabanca ile" adamı vuramıyorum. Katkısı ise seri atış.
Sadece sol tık. Yani aman aman bir şey değil gibi. 5 kez sol tık basacak bu kadar.
Tamam ancak bu bir mouse. Mouse bir ekipman olarak sayılır. Ve bu da bir mouse özelliği.
O zaman her oyuna makro ayarlayalım sonuçta mouse üreticisi buna izin vermiş, üreticinin izin vermesi oyun kurallarının izin vereceği anlamına gelmiyor, Minecraft'ta serverlarda makro yüzünden banlanmaktan hiçbir farkı yok bu olayın.
Minecraft'ta özellikle 1.8 sürümünde makro inanılmaz bir avantaj. Valorant'ta böyle bir durum yok.
Hocam yapımını biliyor musunuz benim mouse asus rog kerisOyun algılamayacaktır fakat rapor vs. durumlarda banlanma ihtimali var. Ben kullanın derim.
Minecraft'ta özellikle 1.8 sürümünde makro inanılmaz bir avantaj. Valorant'ta böyle bir durum yok.
Hocam bende de aynı mouse var kullandınız mı acaba macroyu?
Bloody marka mousumda vandal sekmeme macrosunu sanırım 1 yıldır falan kullanıyorum hiçbir şey olduğu ve olacağı yok zaten tespit edilmesi imkansıza yakın sonuçta herkesin dediği gibi bir ekipman avantajı bu o zaman 240Hz monitörlerde yasak.
Konuyu güzel hortlatmışlar. Dostlar ben bunu yaklaşık 2.5 yıl önce yazmışım. Daha oyunla ilgili hiçbir şey bilmezken soru sormuşum.O zaman her oyuna makro ayarlayalım sonuçta mouse üreticisi buna izin vermiş, üreticinin izin vermesi oyun kurallarının izin vereceği anlamına gelmiyor, Minecraft'ta serverlarda makro yüzünden banlanmaktan hiçbir farkı yok bu olayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.